Meny

Ung 18-33

Et kundeprogram for deg som er i etableringsfasen og har behov for gunstig boliglånsrente og gebyrfrihet på de vanligste banktjenestene.

Om BankID

BankID er en elektronisk signatur du bruker for å logge deg på ulike nettløsninger. Har du BankID fra en annen bank, kan du enkelt bli kunde i Sparebanken Sør ved å benytte kodebrikken og passordet. Du får automatisk konto og tilgang til nettbanken så fort du er ferdig.

Har du ikke BankID?

Har du ikke BankID? Da kan du fylle ut skjemaet og vi vil ordne resten for deg. Våre rådgivere vil sette opp det du trenger, og du vil få kodebrikke i posten så du kan logge inn i nettbanken.

Nyttig for deg

Bilde av menyen Alle tjenester i nettbanken der BankID er markert

BankID

Bruk BankID til identifisering og signering på nett - det gjør hverdagen enklere for deg. Du kan benytte samme BankID uansett hvilken norsk bank du benytter deg av. Bestill BankID og BankID på mobil i nettbanken - du finner det i menyen.

Kortvettregler

Tenker du på hvordan du bruker kortet ditt når du er på ferie i utlandet? Du kan selv være med å øke sikkerheten ved bruk av kort med å vise aktsomhet både ved bruk og oppbevaring av kort. Les våre tips om kortvett og unngå ubehagelige overraskelser i ferien.