Meny

Båtforsikring

Båter med kaskoforsikring er dekket for skader som oppstår under transport til lands og til vanns. Du kan forsikre båter inntil 50 fot hos Frende gjennom Sparebanken Sør. Fritidsbåter med innenbordsmotor, med utenbordsmotor, seilbåter og båter uten motor, inkludert kajakk og kano, kan forsikres med vår båtforsikring.

Båtforsikring fra Sparebanken Sør og Frende

Om båtforsikringen vår

Båtforsikringen dekker

Du kan tegne båtforsikring som kan dekke personskade, rettshjelp inntil kr 100 000, skade som følge av brann og tyveri, skade ved tilfeldig, plutselig og ytre påvirkning som skader ved sammenstøt, strandning, kantring, transportskader. Hjemtransport av båt dekkes i Norge og Sverige. I tillegg er det mulig å tegne forsikring for fører- og passasjerulykke og maskinskade.

Rabatt på forsikringen

Du får lavere pris på båtforsikringen dersom du har tyverisikret eller merket båten din, har vinteropplag og/eller har organisert vakthold i båthavnen der båten ligger.

Utvidet dekning

Vi tilbyr båtforsikring med utvidet dekning på opplagsutstyr, kompensasjon ved ferieavbrudd og forsikringssum for løst utstyr og personlig løsøre. Med utvidet dekning får du hjemtransport av båt i hele Europa i perioden 1. mai til 31. august. Ta kontakt med rådgiver for å finne ut mer om utvidet dekning på båtforsikringen din.

Nyttig informasjon

Rabattgivende forsikringer - spar penger på å kjøpe flere forsikringer

Opptil 17 prosent rabatt med totalkunderabatt