Meny

Ungdom under 18 år må bli kunde via knappen Jeg har ikke BankID.

Bli KNIF-kunde: Kundeprogram for deg med arbeidsgiver som er tilknyttet KNIF eller er medlem i Den norske kirkes presteforening, Det Norske Diakonforbund eller Kirkelig Undervisningsforbund.

Bedrift

Bli bedriftskunde: Vil du bli bedriftskunde i Sparebanken Sør?  Det gjelder også deg som vil bli kunde med et lag eller en forening du er med i, eller kanskje du har et enkeltpersonforetak.

Enkelt å flytte lånet

Tenker du på å bytte bank? Ser du etter konkurransedyktige priser - og en bank som tar vare på kundene sine? Det er enkelt å bytte bank og flytte boliglånet til Sparebanken Sør. Vi tar vare på deg fra første øyeblikk.

Få oversikt over lån, forsikring og kredittkort i mobilbanken

Bruker du mobilbanken kun i ny og ne til å sjekke saldo og godkjenne regninger? Eller er du en av dem som bruker mobilbanken tilnærmet daglig? Uansett hvilken type du er, her får du tre tips til mobilbankfunksjoner du kanskje ikke visste om.

– Sparebanken Sør var det riktige valget for oss

Da Kasper Berntsen Jørgensen og Rebekka Leikvangen Lysvoll fra Froland skulle kjøpe sin første bolig, var det naturlig for dem å ta kontakt med Sparebanken Sør. Personlig rådgivning, tilgjengelighet og støtte til lokalidretten er noen av grunnene til at de fortsatt er fornøyde kunder.