Meny

Bli kunde

Vi vil gjerne bli banken din. Hos oss skal du kjenne deg trygg på at du får kompetente råd for akkurat deg. Vi jobber hver dag for å gi deg enda enklere og mer bærekraftige løsninger, som forhåpentligvis kan gjøre hverdagen din litt smidigere.

Kundesenteret i Sparebanken Sør hjelper deg

Ungdom under 18 år må bli kunde via knappen Jeg har ikke BankID.

Vil du først ta en prat med oss om å bli kunde? Avtal møte her.

Bli KNIF-kunde: Kundeprogram for deg med arbeidsgiver som er tilknyttet KNIF eller er medlem i Den norske kirkes presteforening, Det Norske Diakonforbund eller Kirkelig Undervisningsforbund.

Bedrift

Bli bedriftskunde: Vil du bli bedriftskunde i Sparebanken Sør?  Det gjelder også deg som vil bli kunde med et lag eller en forening du er med i, eller kanskje du har et enkeltpersonforetak.

In English?

Are you 15 years or older? Information about new customers

Are you under the age of 15? Become a customer

Enkelt å flytte lånet

Det er enkelt å bytte bank og flytte boliglånet til Sparebanken Sør. Vi tar vare på deg fra første øyeblikk.

Få oversikt over lån, forsikring og kredittkort i mobilbanken

Bruker du mobilbanken kun i ny og ne til å sjekke saldo og godkjenne regninger? Eller er du en av dem som bruker mobilbanken tilnærmet daglig? Uansett hvilken type du er, her får du tre tips til mobilbankfunksjoner du kanskje ikke visste om.

– Sparebanken Sør var det riktige valget for oss

Da Kasper Berntsen Jørgensen og Rebekka Leikvangen Lysvoll fra Froland skulle kjøpe sin første bolig, var det naturlig for dem å ta kontakt med Sparebanken Sør. Personlig rådgivning, tilgjengelighet og støtte til lokalidretten er noen av grunnene til at de fortsatt er fornøyde kunder.

Vi deler ut 226 millioner i kundeutbytte for 2022!

Kundeutbytte utbetales for 2022!

Hurra! Vi har delt ut 226 millioner i kundeutbytte for 2022! 🎉