Meny

Ungt entreprenørskap

Sparebanken Sør er hovedsamarbeidspartner for Ungt Entreprenørskap (UE) i Agder og Telemark. Vi er opptatt av at du som er gründer, leder eller medarbeider i morgendagens næringsliv utvikler gode ferdigheter innenfor økonomisk styring. Opprett konto til din elev-, ungdoms- eller studentbedrift hos oss.

Bedriftsrådgiver i Sparebanken Sør,  Roald Ruthjersen under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrift i Agder.

Konto til driften av bedriften

Du trenger en driftskonto som du kan sette inn penger på, betale regninger fra og holde orden i økonomien med. Denne kan knyttes til nettbanken din hos oss.

Det er gratis å opprette bedriftskonto for Ungt Entreprenørskap-kunder.

Praktisk informasjon om opprettelse av elev-, ungdoms- eller studentbedrift

Signaturrett

Den som har signaturrett må være en person over 18 år.

Du må være kunde i Sparebanken Sør

Alle som skal etablere eller disponere bedriftens konto må være kunde med nettbank i Sparebanken Sør, inkludert den som har signaturrett. Det er smart å gjøre det på nett med BankID.

Husk på dette før du blir kunde

I prosessen med å bli kunde må alle fylle ut spørsmål om seg selv som privatkunde. Husk på at i spørsmål om andre eier hele eller deler av det du har på konto, så gjelder dette din privatkonto og ikke det dere skulle få på bedriftskontoen. Det samme gjelder spørsmål om du skal foreta betalinger eller investeringer på vegne av andre, dette gjelder også deg privat, ikke bedriften.

Bli kunde her