Meny

Ungt Entreprenørskap

Sparebanken Sør er hovedsamarbeidspartner for Ungt Entreprenørskap (UE) i Agder og Telemark. Vi er opptatt av at du som er gründer, leder eller medarbeider i morgendagens næringsliv utvikler gode ferdigheter innenfor økonomisk styring. Opprett konto til din elev-, ungdoms- eller studentbedrift hos oss.

Bedriftsrådgiver i Sparebanken Sør,  Roald Ruthjersen under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrift i Agder.

Konto til driften av bedriften

Du trenger en driftskonto som du kan sette inn penger på, betale regninger fra og holde orden i økonomien med. Denne kan knyttes til nettbanken din hos oss.

Det er gratis å opprette bedriftskonto for Ungt Entreprenørskap-kunder.

Signaturrett

Den som har signaturrett må være en person over 18 år.

BankID

Både den som har signaturrett og alle disponenter på konto må ha BankID. Det bestiller dere i nettbanken.

Eline Lund, Ida Venheim, Tønes Emil Mathisen og Remi Østensen. sitter ved et bord og snakker om kurset i privatøkonomi de nettopp har hatt.

Lærer å unngå luksusfella

– Det var lærerikt å lage budsjett. Jeg ble overrasket over hva ting faktisk koster, og at man burde ha forsikring på ganske mye, sier Eline Lund.

August Kvernland, Aleksander Eye Færavaag, Christian August Totland Iversen og Mathias Kiledal Johnsen oppstilt foran KKG videregående skole

Deltok på NM med grønn app

Ungdomsbedriften GreenChoice UB har utviklet en app som gjør det både enkelt og gøy å velge miljøvennlige produkter i dagligvarebutikken.

Geir Bergskaug - pressebilder

Informasjon til pressen

Vi hjelper journalister og medier med spørsmål knyttet til hele bankens virksomhet. Her er også kontaktinformasjon til sjeføkonom, privatøkonom og andre fagpersoner i Sparebanken Sør.