Meny

Pensjonskalkulator

Hva får jeg i pensjon?Det er et av de viktigste spørsmålene du kan stille deg, og i kalkulatoren under finner du svaret. Vi gjør oppmerksom på at pensjonskalkulatoren kun viser et estimat for fremtidig pensjon. Lurer du på hvordan du kan få mer å rutte med, bør du ta en samtale om pensjon med en av rådgiverne våre. Kontakt oss om sparing her.

Beregn pensjonen din her

Pensjonsbeholdningen din er mindre enn 2G per år. 

 

Lukk

  • Jeg jobber i

Feilmelding

Obs :-(

En feil har oppstått. Vennligst forsøk en gang til eller kontakt rådgiver.

Forventet årlig pensjon

kr.

Folketrygd
Egen sparing
Differanse

Du kan redusere differansen ved å spare jevnlig. Sparer du månedlig opprettholdes inntekten din.

Med investeringsrisiko

Pensjonsberegning

Hva du får i pensjon avhenger av en rekke faktorer. Det kommer an på din egen pensjonsopptjening i folketrygden, eventuell AFP, opptjent tjenestepensjon fra ulike offentlige og private leverandører, og ikke minst hvilke spareavtaler du har. Vår pensjonskalkulator gir deg en forenklet pensjonsberegning som gir et overslag. For mer nøyaktig utregning anbefaler vi å logge deg inn på "Din Pensjon" på nav.no, eller norskpensjon.no (begge åpnes i nytt vindu).

Pensjonssparing

Av kalkulatoren over ser du antagelig at du får betydelig mindre penger utbetalt når du pensjonerer deg. Forhåpentligvis har du nedbetalt boliglån og slikt innen den tid, men du bør også komme i gang med sparing. Ta en kikk på vår side om pensjonssparing, sett deg inn i fondssparing eller ta en samtale med en av investeringsrådgiverne våre. Vi har dyktige folk som vet hvilke spørsmål de skal stille for å finne ut hvilken spareform som passer for deg.

Illustrasjonsbilde | pensjonskalkulator

Illustrasjon, pengene vokser

Fondssparing har blitt vanlig – har du startet?

Å spare i fond blir stadig enklere. Har du startet, eller føler du at fondssparing er vanskelig? Privatøkonom Kenneth Sjåvåg hjelper deg i gang.

Hva er egentlig egen pensjonskonto?

Kanskje har du hørt om egen pensjonskonto (EPK) som ble innført 1. februar 2021? Men hva er det egentlig, og hva betyr det for deg? Privatøkonom Kenneth Sjåvåg forklarer. 

Pensjonssparing - se hvordan det fungerer her

Her forklares hvordan pensjonssystemet i Norge er bygd opp, slik at du kan få bedre kontroll over din egen pensjonssparing.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen