Meny

Gulleklubben - barnekonto og spareklubb

Gulleklubben er en spareklubb for barn under 13 år. For å bli medlem i klubben må det opprettes en barnekonto på barnet. Gulleklubben har en maskot som heter Gulle. Alle medlemmer med minst 1000 kroner på konto blir invitert til Gulledagen* i Dyreparken i Kristiansand.

Verdt å merke seg*

  • Invitasjon til Gulledagen sendes ut på e-post til foreldre/verger med barn som har minst 1000 kroner på konto i banken. Foreldre/verger må ha oppdatert e-postadresse og samtykket til digital markedsføring for å motta invitasjonen, og dersom dere legger til banken som kontakt i e-postsystemet, slipper dere å lete etter e-posten i søppelboksen osv. I 2020 og 2021 blir Gulledagen dessverre ikke gjennomført på grunn av koronasituasjonen i landet, vi gleder oss dermed trippelt til å se gulleklubbenmedlemmene våre på Gulledagen 2022.
  • Det er 12 uttak i året på sparekonto for barn i Gulleklubben

Om Gulledagen

Gulledagen er et årlig arrangement i Dyreparken. Gulleklubbens medlemmer med gjester blir invitert til Gulledagen i Dyreparken. Neste Gulledagen blir i 2022.

Gullesangen

Gullesangen er blitt kjempepopulær blant barna. Hør Gullesangen her:

Tips - spareavtale til barn

Får barna en sparekonto i ung alder, er det lettere å skape sunne sparevaner senere i livet. Et av våre sparetips er å etablere en spareavtale der det settes av penger hver måned. Det er 4 gebyrfrie uttak i året på SmartSpar. Vi kan hjelpe deg med å sette opp en spareplan som er tilpasset din familie og dine ønsker.