Meny

Vårt beste kundeprogram - Total+

Oppnå beste pris på boliglån i Sparebanken Sør som programkunde i Total+, i tillegg til gebyrfri bruk av de vanligste daglige banktjenestene.

Passer for deg som har

  • Aktiv brukskonto
  • Aktivt visakort
  • Aktiv bruk av nettbank eller mobilbank
  • Elektronisk utsendelse av kontoutskrifter m.m.
  • Samlet kreditt og innskudd på mer enn 1 500 000 kr
  • Spareavtale på minimum 1500 kr per måned

Vi ser på helheten

Din egen personlige rådgiver

Du får din personlige rådgiver som tar vare på deg som kunde. Vi sender deg av og til nyhetsbrev med tips som angår deg i den fasen du er i, og du får invitasjoner til kundearrangementer når vi ser det er noe som kan være nyttig for deg.

Hva sparer du til?

Trenger du ny bil? Ser du frem til tidenes ferie? Eller kanskje du vil gi noe videre til neste generasjon? Vi har flere gode spareprodukter som gjør det lett for deg å spare. Velg selv om du for eksempel vil sette opp en spareavtale i fond, eller om SmåSpar passer for deg - hver gang du trekker kortet, så sparer du noen kroner til det du ønsker deg.

Reiseforsikring er inkludert i Visa kredittkort

Reiseforsikring inkludert i kredittkortet

En av markedets beste reise- og avbestillingsforsikringer for kredittkort er inkludert i ditt Visa kredittkort. Du får høy dekning og betaler ingen egenandel. Egenandelsforsikring for leiebil er inkludert på reiser med minst én overnatting.

Slik kom jeg i gang med fondssparing

Det lønner seg nesten alltid å spare langsiktig i fond, men hvordan kommer du i gang? Trainee i Sparebanken Sør, Anine Bentsen, fikk hjelp av sin rådgiver, og oppdaget at det var enklere enn hun trodde.  

Enkelt å flytte lånet

Det er enkelt å bytte bank og flytte boliglånet til Sparebanken Sør. Vi tar vare på deg fra første øyeblikk.

Boliglånskalkulator

Prøv vår lånekalkulator og se hvor mye du kan låne til boligen.