Meny

Reiseforsikring

Reiseforsikringen til Frende Forsikring er kåret til best i test flere år på rad av Norsk Familieøkonomi, Dine Penger og VG. Sjekk pris på reiseforsikringen og kjøp enkelt på nett.

Er reiseforsikring nødvendig, lurer du kanskje på?

Ja, du trenger reiseforsikring, enten du skal på hytta eller til utlandet. Reiseforsikringen vår dekker deg på fritiden din også, enten du river opp turbuksa på topptur eller noen skulle stjele joggeskoene dine mens du tar deg et bad i sjøen. Reiseforsikringen gjelder også om bestekameraten skulle være uheldig og knuse sønnen din sin Nintendo Switch når de er på hyttetur.  

De gode dekningene til landets beste reiseforsikring gjelder nemlig også på korte turer ut av huset, til butikken eller nabobyen. Ting kan gå i stykker, og bagasje kan bli borte. Da hjelper vi deg.

Om reiseforsikringen

Forsikringen omfatter

  • Reisegods dekkes uansett sum
  • Avbestilling dekkes uansett sum
  • Ubegrenset sum ved sykdom på reisen

Husk ved reiser over 75 dager

Varer reisen mer enn 75 dager, anbefaler vi en fortsettelsesforsikring som forlenger reiseforsikringen med inntil 10 måneder.

Sjekk prisen på reiseforsikringen i nettbutikken

Du kan enkelt sjekke prisen på reiseforsikringen i nettbutikken vår. Dersom du har spørsmål, kontakt gjerne rådgiveren din.

Nyttig informasjon

Ring alarmsentralen ved skade

Rabattgivende forsikringer - spar penger på å kjøpe flere forsikringer

Opptil 17 prosent rabatt med totalkunderabatt

Hvorfor er dette den beste reiseforsikringen?

Fra 2011 er Frende sin reiseforsikring kåret blant best i test hvert år, og reiseforsikringen er også billigst blant de beste. Det er ingen egenandel på forsikringen, og dette er den mest nyttige og mest brukte forsikringen Frende tilbyr. 1 av 6 kunder melder skade på reiseforsikringen sin hvert år, og skadene oppstår enten på fritiden eller på reise.

Ubegrenset forsikringssum

Forsikringen gir blant annet ubegrenset forsikringssum for medisinsk behandling, tapt bagasje, egenandel ved skade med leiebil på feriereise, avbestilling og hjemtransport ved sykdom og ulykke.  

Reiseforsikringen dekker både fritid og reise

Forsikringen gjelder både på fritiden og på reise i hele verden i inntil 75 dager. Dette betyr at enten du er på vei til yogatime eller ferietur til India, så vil du kunne benytte deg av reiseforsikringen dersom noe skulle skje. De eneste stedene den ikke gjelder er når du er hjemme, på jobb eller på skole.

God dekning på forsinket bagasje

Har du opplevd å komme frem en dag eller to før bagasjen din? Da er det trygt å vite at reiseforsikringen fra Frende dekker forsinket bagasje med opptil 6000 kroner per person.

Hjelp til de beste behandlerne døgnet rundt

Om du blir syk på ferien din, er det ofte vanskelig å vite hvem du skal kontakte og hvordan du skal gå frem. Frende har en norskspråklig alarmsentral med medisinsk personell alle dager, hele døgnet, og alarmsentralen kan hjelpe deg å finne riktig legekontor eller sykehus med høy medisinsk standard. Ring alarmsentralen dersom du trenger akutt hjelp, så får du det beste ut av reiseforsikringen din.

Gratis legetime på mobilen med appen Eyr

Dersom du blir syk eller skader deg på reise, kan du med reiseforsikring i Frende få gratis legehjelp med videokonsultasjon på mobilen eller nettbrettet. Ved å bruke appen Eyr kan legen gi deg råd, skrive ut henvisning og resepter til deg. Les mer om Eyr hos Frende (åpnes i nytt vindu).

Redd for skadedyr?

Frendes reiseforsikring har nå dekning for bekjempelse av veggedyr og kakerlakker i reiseforsikringen. Hvis du er uheldig å få med veggedyr i bagasjen hjem, hjelper Frende med å få fjernet veggedyrene fra innboet hjemmet.