Meny

Billån

Vurderer du å kjøpe ny eller brukt bil? La Sparebanken Sør sitt finansieringsselskap, Brage Finans, hjelpe deg med billånet ditt. Test billånskalkulatoren vår.

Billånskalkulator

Hvorfor ta opp billån hos oss?

Vi har konkurransedyktige betingelser og du kan forvente en rask behandlingstid på søknaden din. Billånskalkulatoren gir deg en pekepinn på hvor mye du betaler per måned. Vi kan også tilby gode råd ved kjøp og salg av bruktbil.

Spare til bil?

Skal du spare til ny bil - eller nok til å få billån med kun bilen som sikkerhet? Lurer du på hvor lang tid det tar å spare opp til 35 % av bilens verdi? Benytt gjerne vår sparekalkulator for å hjelpe deg med å se hvordan du kan spare for å nå ditt mål. Dersom du velger høyere aksjeandel, har du større mulighet for høyere avkastning.

Gå til sparekalkulator

Skal du kjøpe en rimelig bil?

Vi tilbyr også billån med delkasko, noe som passer for eldre biler og biler i lavere prisklasser. Test billånskalkulatoren for å se hvor mye du må betale for billån med delkasko.

Les mer om billån med delkasko

Bilforsikring gjennom Sparebanken Sør

Med vår bilforsikring får du den raskeste opptjeningen til topp bonus i Norge. Benytt anledningen til å samle alle dine skadeforsikringer hos oss, og få opptil 17 % i totalkunderabatt.

Les mer og kjøp bilforsikring her.

Prøv billånskalkulator og søk billån