Meny

Billån

Ønsker du billån til din neste bil? Vi i Sparebanken Sør har via Brage Finans mange fordeler til deg og ditt bilkjøp. Med gode finansieringsavtaler og rask behandling av søknaden, gjør vi billånet enklere for deg. Ta vår billånskalkulator her for å se hvor mye du kan låne til ditt neste bilkjøp. Her kan du også søke om lån eller finansieringsbevis til bil.

Billånskalkulator - sjekk hva billånet koster her

Hvorfor ta opp billån hos oss?

Vi har konkurransedyktige betingelser gjennom Brage som gjør at du kan forvente en rask behandlingstid på søknaden din. Billånskalkulatoren gir deg en pekepinn på hvor mye du betaler per måned for billånet. Vi kan også tilby gode råd ved kjøp og salg av bruktbil.

Finansieringsbevis billån

Søk om finansieringsbevis i billånskalkulatoren så vet du hvor mye du kan låne til bil. Da er det lettere og raskere å ta en avgjørelse når du finner den rette bilen for deg.

Bilforsikring gjennom Sparebanken Sør

Med vår bilforsikring får du den raskeste opptjeningen til topp bonus i Norge. Benytt anledningen til å samle alle dine skadeforsikringer hos oss, og få opptil 17 % i totalkunderabatt.

Les mer og kjøp bilforsikring her.

Spare til bil?

Skal du spare til ny bil - eller nok til å få billån med kun bilen som sikkerhet? Lurer du på hvor lang tid det tar å spare opp til 35 % av bilens verdi? Benytt gjerne vår sparekalkulator for å hjelpe deg med å se hvordan du kan spare for å nå ditt mål. Dersom du velger høyere aksjeandel, har du større mulighet for høyere avkastning.

Gå til sparekalkulator

Skal du kjøpe en rimelig bil?

Vi tilbyr også kaskofritt billån og billån med delkasko, noe som passer for eldre biler og biler i lavere prisklasser. Test billånskalkulatoren for å se hvor mye du må betale for kaskofritt billån.

Les mer om kaskofritt billån

Billån til elbil

Vi tilbyr grønt billån til nye og brukte elbiler. Ønsker du å kjøpe en miljøvennlig bil får du ekstra gode betingelser på billånet ditt. Beregn og søk grønt billån raskt og enkelt i vår billånskalkulator.

Søk om grønt billån

Hva er kasko?

Når du skal kjøpe bil, kan du velge mellom kasko-, delkasko- eller bare ansvarsforsikring. Alle registrerte biler må ha ansvarsforsikring, som dekker erstatningsansvar etter bilansvarsloven. Dette omfatter et ubegrenset beløp for personskade, samt skader på ting med inntil 10 millioner kroner. Både kaskoforsikring og delkaskoforsikring har derfor ansvarsforsikring inkludert.

I tillegg kan du velge delkasko- eller kaskoforsikring. Velger du delkaskoforsikring, dekkes tap og skade på ditt eget kjøretøy ved brann eller eksplosjon, tyveri, bruddskade på bilens glassruter og veihjelp. En kaskoforsikring dekker det samme som delkasko, i tillegg til skader på kjøretøy som er involvert dersom det skjer en trafikkulykke - og det er uavhengig av hvem som forårsaket ulykken. Kasko dekker også skade ved hærverk eller feilfylling av drivstoff.