Meny

Mobilbank bedrift

Mobilbank bedrift er en app som gir deg saldooversikt og muligheten til å godkjenne betalinger for bedriften. Den er perfekt for ledere og nøkkelpersoner i bedriften. Mobilbank bedrift er like sikker som vanlig nettbedrift.

Slik kommer du i gang med mobilbank bedrift

Dersom du har nettbedrift i Sparebanken Sør, laster du enkelt ned appen Sparebanken Sør bedrift fra App Store eller Google Play, og logger inn med BankID.

  1. BankID / BankID på mobil
    Du logger inn i tjenesten med BankID eller BankID på mobil. Dette oppretter du enkelt i din private nettbank.
  2. Oppdater fullmaktene dine
    Det kan være du trenger å oppdatere bedriftens fullmakter for å kunne få tilgang tuk å bruke mobilbanken. De aller fleste bedrifter har mobilbank aktivert, men ta kontakt med hvis du opplever problemer.

Med banken i lomma

Mobilbank for bedriften gir deg til en hver tid en oversikt over bedriftens likviditet – døgnet rundt, hele året. For å logge inn benytter du BankID.

Tjenester i bedriftsappen

I appen kan du se saldo, transaksjoner og kontaktinformasjon til banken. Du kan også overføre penger, godkjenne betalinger og filer.

Norsk og engelsk versjon

Du kan selv velge språk i mobilbank bedrift. Trykk på tannhjulet før du logger inn og velg hvilket språk du ønsker å ha i appen, norsk eller engelsk.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen