Våre offisielle kanaler

Sparebanken Sør er tilstede i flere kanaler, ikke bare på sor.no og nettbanken. Her finner du en oversikt over våre offisielle kanaler, kommunikasjonsveier og applikasjoner.

Kanaler - en oversikt

E-post

Sosiale medier

Applikasjoner

Klikk på lenken for å gå direkte til området du ønsker å lese om.

E-post

Nyhetsbrev, informasjon og undersøkelser du kan få via e-post

Målet vårt er å ivareta din sikkerhet på nett, men også at du skal oppleve kommunikasjonen med banken som hensiktsmessig og forståelig. Her får du litt informasjon om hvordan vi bruker lenker, slik at du kan vite hva som faktisk kommer fra oss, og hvilke lenker som er trygge å trykke på når du får e-post eller SMS fra banken. Les mer i dette blogginnlegget.

- Vi vil av og til sende deg en lenke som fører deg direkte til en produktside på sor.no, hvor du igjen kan klikke for å kjøpe et produkt eller bli bedt om å logge inn.

- Vi kan sende deg lenker til skjemaer hvor du blir bedt om å fylle inn ikke-sensitive opplysninger, det vil ikke si opplysninger om passord og eller BankID-informasjon.

- Merk at vi aldri ber deg oppgi passord, brukernavn eller BankID-informasjon rett etter du har klikket på lenke i en e-post. Det vil alltid være en informasjonsside etter du har klikket på lenke i e-post/SMS hvor vi igjen ber deg klikke på en knapp for å logge inn i nettbank eller nettbedrift.

- Vi sender deg ikke lenker direkte til nettbank eller nettbedrift som fører deg til en innloggingsside. Det eneste unntaket her er dersom du nettopp har bestilt et produkt, en tjeneste eller gjort en handling på sor.no, da får du en bekreftelse. I en slik e-post vil vi kunne sende deg lenker direkte til innlogging i nettbank/nettbedrift eller mobilbank.

- Informasjon fra oss vil aldri inneholde lenker til andre domener enn  https://www.sor.no/*, https://kampanje.sor.no/" , "https:://www.gulleklubben.no/"

- Lenkene fra oss vil alltid være sikre, det vil si at de starter med https://, ikke http://

Hvis du har mottatt en lenke du er usikker på, så kan du sjekke domenet/nettadressen ved å holde musepekeren over lenken. Da vil nettadressen komme fram, ofte nederst i venstre hjørne. Les flere tips fra Nettvett her: https://nettvett.no/er-lenken-trygg/

Punktene over gjelder e-poster og SMS fra Sparebanken Sør som avsender, ikke våre samarbeidspartnere Brage, Frende og Norne.

Sosiale medier

Sparebanken Sør i sosiale medier
Facebook
Gi oss ris og ros på vår offisielle profil på Facebook, så kan vi bli en bedre bank for deg.
https://www.facebook.com/sparebankensor
LinkedIn
Vi er der våre kunder er. Se våre oppdateringer på LinkedIn.
http://www.linkedin.com/company/sparebanken-sor
Twitter
Vi er ikke aktive på Twitter for tiden, og anbefaler at du kontakter oss via Facebook.
https://twitter.com/SparebankenSor
YouTube
Se intervjuer, brukerveiledninger og stemningsrapporter fra Agder og Telemark.
http://www.youtube.com/user/avSparebankenSor/videos
Instagram
Bli med på innsiden av banken. Se bilder fra livet i bank, nye produkter, arrangementer og mer.
http://instagram.com/sparebankensor
Snapchat
Vi er ikke aktive på Snapchat for tiden, og anbefaler at du følger oss på Instagram og Facebook.
sparebankensor

Applikasjoner

Banktjenester og applikasjoner

Mobilbank for iPhone

https://itunes.apple.com/no/app/spb-sør-mobilbank/id1230457332?mt=8

Mobilbank for Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evry.mobile.android.smartbankmobile.sparebankensor&hl=no
Kortkompis
Med Kortkompis kan du enkelt få saldovisning på mobilen din.
Les mer om Kortkompis her
Nettbank
Benytt nettbanken og ha full oversikt over kontoer og lån.
http://nettbank.sor.no

Er lenker fra banken trygge?

Er du usikker på om det er trygt å klikke på lenker du mottar i e-post eller SMS fra banken? Her får du informasjon om hvordan du kan vite hva som faktisk kommer fra oss.

Hvordan avsløre svindlere?

Mange kriminelle utnytter krisesituasjonen vi nå er inne i. Se konkrete eksempler på svindelforsøk, og få tips til hva du kan gjøre for å unngå å bli lurt.