Kontakt

Våre offisielle kanaler

Sparebanken Sør er tilstede på Internett flere steder, ikke bare på sor.no og nettbanken. Her finner du en oversikt over våre offisielle kanaler og applikasjoner.

Sparebanken Sør i sosiale medier

Sparebanken Sør på Facebook  Facebook
Gi oss ris og ros på vår offisielle profil på Facebook, så kan vi bli en bedre bank for deg.
https://www.facebook.com/sparebankensor
Sparebanken Sør på Google+  Google+
Legg oss til i kretsen din, vi deler gode tips og informasjon også her.
https://plus.google.com/101035072616268841115/
Sparebanken Sør på LinkedIn  LinkedIn
Vi er der våre kunder er. Se våre oppdateringer på LinkedIn.
http://www.linkedin.com/company/sparebanken-sor
Sparebanken Sør på Twitter  Twitter
Foretrekker du Twitter som informasjonskanal? Følg oss gjerne.
https://twitter.com/SparebankenSor
Sparebanken Sør på YouTube  YouTube
Se intervjuer, brukerveiledninger og stemningsrapporter fra Agder og Telemark.
http://www.youtube.com/user/avSparebankenSor/videos
Sparebanken Sør på Instagram  Instagram
Bli med på innsiden av banken. Se bilder fra livet i bank, nye produkter, arrangementer og mer.
http://instagram.com/sparebankensor
Snapchat
Bli venn med oss på Snapchat. Der får du konkurranser, snaps fra festivaler og arrangementer og mange gode tips.
sparebankensor

Banktjenester og applikasjoner

Mobilbank for iPhone

https://itunes.apple.com/no/app/spb-sør-mobilbank/id1230457332?mt=8

Mobilbank for Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evry.mobile.android.smartbankmobile.sparebankensor&hl=no
  SMS-bank
Benytt SMS-bank til de vanligste bankoppgavene dine.
Les mer om SMS-bank her
  Nettbank
Benytt nettbanken og ha full oversikt over kontoer og lån.
http://nettbank.sor.no

Nyhetsbrev og undersøkelser du kan få via e-post:

Nyhetsbrev
Vi sender av og til ut nyhetsbrev til kundene våre, og når dere åpner e-posten i nettleser, vil nettadressen begynne med: http://www.anpdm.com/newsletterweb/