Våre offisielle kanaler

Sparebanken Sør er tilstede i flere kanaler, ikke bare på sor.no og nettbanken. Vi utfører for tiden også en stor kundeundersøkelse. Her finner du en oversikt over våre offisielle kanaler, kommunikasjonsveier og applikasjoner.

Sparebanken Sør i sosiale medier
Facebook
Gi oss ris og ros på vår offisielle profil på Facebook, så kan vi bli en bedre bank for deg.
https://www.facebook.com/sparebankensor
Google+
Legg oss til i kretsen din, vi deler gode tips og informasjon også her.
https://plus.google.com/101035072616268841115/
LinkedIn
Vi er der våre kunder er. Se våre oppdateringer på LinkedIn.
http://www.linkedin.com/company/sparebanken-sor
Twitter
Foretrekker du Twitter som informasjonskanal? Følg oss gjerne.
https://twitter.com/SparebankenSor
YouTube
Se intervjuer, brukerveiledninger og stemningsrapporter fra Agder og Telemark.
http://www.youtube.com/user/avSparebankenSor/videos
Instagram
Bli med på innsiden av banken. Se bilder fra livet i bank, nye produkter, arrangementer og mer.
http://instagram.com/sparebankensor
Snapchat
Bli venn med oss på Snapchat. Der får du konkurranser, snaps fra festivaler og arrangementer og mange gode tips.
sparebankensor

Banktjenester og applikasjoner

Mobilbank for iPhone

https://itunes.apple.com/no/app/spb-sør-mobilbank/id1230457332?mt=8

Mobilbank for Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evry.mobile.android.smartbankmobile.sparebankensor&hl=no
SMS-bank
Benytt SMS-bank til de vanligste bankoppgavene dine.
Les mer om SMS-bank her
Nettbank
Benytt nettbanken og ha full oversikt over kontoer og lån.
http://nettbank.sor.no

Nyhetsbrev og undersøkelser du kan få via e-post
Nyhetsbrev
Vi sender av og til ut nyhetsbrev til kundene våre, og når dere åpner e-posten i nettleser, vil nettadressen begynne med: http://www.anpdm.com/newsletterweb/