Meny

AvtaleGiro - innbetaling fra kundene deres

Har du faste kunder som du sender fakturaer til?

Da er det lurt å tilby kundene dine mulighet for å opprette avtalegirotrekk. Fakturaene blir da automatisk betalt ved trekk fra kundens konto på forfallsdato.

Bedriften din vil sannsynligvis oppleve at flere kunder betaler fakturaene på forfall, noe som igjen gjør at dere vil bruke mindre tid på å sende ut purringer. Bedriftens likviditet blir samtidig mer forutsigbar.

Les gjerne mer om løsningen AvtaleGiro Mottaker på avtalegiro.no (åpnes i nytt vindu). Her får du også tilgang på ulike markedsmateriell, samt diverse tips og veiledninger.

Slik starter dere med AvtaleGiro

  • Sjekk først med bedriftens leverandør av økonomisystem om dere har mulighet til å sende ut avtalegirotrekk til kundene.
  • Bestill løsningen AvtaleGiro Mottaker i banken.
  • Sett opp løsningen i økonomisystemet, og informer kundene om muligheten.

AvtaleGiro og eFaktura

Dersom dere fra før sender ut eFaktura til privatkundene deres, er det lurt å etablere AvtaleGiro-løsningen i kombinasjon med eFaktura-løsningen.

Dersom ikke annet avtales med kunden, skal de alltid varsles før beløpet på fakturaen blir trukket fra konto. Med kombinasjonen AvtaleGiro Mottaker og eFaktura til privatpersoner, kan kundene varsles om trekket på eFaktura.