Meny

Totalkunde

Vårt kundeprogram for deg over 34 år. Benytt deg av fordelene knyttet til det å være totalkunde i Sparebanken Sør. Du får bedre rente på lån og færre gebyrer på daglige banktjenester dersom du oppfyller noen enkle krav.

Personlig rådgiver

Du får en personlig rådgiver som tar vare på deg som kunde. Vi sender deg egne nyhetsbrev med relevante nyheter for deg, og håper å se deg på kundearrangementer dersom vi ser det er noe du kan være interessert i.

Enkle krav

Du må bruke kort og nettbank aktivt og motta kundebrev o.l. elektronisk. I tillegg må du ha samlet kreditt eller innskudd på mer enn 50 000 kroner, og opprette en spareavtale på minst 500 kroner i måneden.

Om BankID

BankID er en elektronisk signatur du bruker for å logge deg på ulike nettløsninger. Har du BankID fra en annen bank, kan du enkelt bli kunde i Sparebanken Sør. Du får automatisk konto og tilgang til nettbanken så fort du er ferdig.

Har du ikke BankID?

Har du ikke BankID? Da kan du fylle ut skjemaet og vi vil ordne resten for deg. Våre rådgivere vil sette opp det du trenger, og du vil få kodebrikke i posten så du kan logge inn i nettbanken.

Få oversikt over lån, forsikring og kredittkort i mobilbanken

Bruker du mobilbanken kun i ny og ne til å sjekke saldo og godkjenne regninger? Eller er du en av dem som bruker mobilbanken tilnærmet daglig? Uansett hvilken type du er, her får du tre tips til mobilbankfunksjoner du kanskje ikke visste om.

BankID-appen er enda enklere. Enda raskere.

BankID-app - les mer her

Nå kan du laste ned en app på mobilen din som erstatter kodebrikken ved pålogging eller signering med BankID.

Prisliste for kort, nettbank og mobilbank

Kort, nettbank, mobilbank, betalingsformidling - her er prislisten for banktjenestene du bruker nesten daglig.