Meny

Båtlån

Skal du kjøpe båt og lurer på hvor mye du får i lån? Test båtlånkalkulatoren vår og søk om båtlån kjapt og enkelt via vårt finansieringsselskap Brage Finans. Vi hjelper deg å realisere drømmen om båt og båtlivet.

Sjekk båtlånskalkulatoren og søk om båtlån her

Vi kan båtlån

Når du tenker på å kjøpe båt, er det mange spørsmål som kan dukke opp, kanskje spesielt når det kommer til hvor mye du kan låne og hvor mye du må betale i måneden. Båtlånskalkultoren vår gir deg en pekepinn på hvor mye du kan forvente å få i månedlige avdrag. Her kan vi hjelpe deg!

Vi kan tilby båtlån med konkurransedyktige betingelser, og gir deg en rask behandling på søknaden din om finansiering. Båtlånet tilbys av vårt finansieringsselskap Brage Finans. Se oversikt over alle priser og betingelser på deres nettsider

Har du ikke funnet båten du vil kjøpe enda?

Når du skal kjøpe båt, er det lurt å se på hvor mye du kan låne i forkant. Derfor er det lurt å søke om et finansieringsbevis for båtlånet før du har funnet båten du vil kjøpe. Da har du oversikt over hvor mye du kan bruke på båt, og du kan ta en rask og god beslutning når du har funnet din drømmebåt.

Spiller det noen rolle om du kjøper båt privat eller av forhandler?

Det spiller ingen rolle om du kjøper båten privat eller av en forhandler. Vi tilbyr finansiering av båt uavhengig av dette.

Båt i skjærgården

5 tips til deg som skal kjøpe båt

  • Det er lurt å betale ned på båtlånet i takt med verdifallet på båten. På den måten sikrer du at du ikke har mer i gjeld på båten enn hva du får solgt båten for.
  • Dersom det er gjeld på båten må nytt lånebeløp dekke dette. Dersom restgjelden er større enn lånebeløpet må overskytende innbetales på selgers lån før utbetaling av nytt lån kan skje.
  • Det er ulike regler og lånebetingelser for båter som er under 7 meter og båter som er over 7 meter. Dette finner du mer informasjon om hos Brage (åpnes i nytt vindu).
  • Småbåtregisteret (åpnes i nytt vindu) har mange gode råd til deg som skal kjøpe båt.
  • Sommeren er høysesong for tyveri og uhell - også på sjøen. Derfor kan det være lurt å forsikre deg og båten for uhell og tyveri. Her finner du mer informasjon om båtforsikring.