Meny

KNIF-kunde - ansatte

Som ansatt i en KNIF-organisasjon har du gunstige lånevilkår i Sparebanken Sør uansett lånets størrelse, Du har også gode renter på innskudd, og sparekonto med gode vilkår. Det er ingen omkostninger på lån når du etablerer nytt kundeforhold hos oss, og du får din egen personlige rådgiver som du kan rådføre deg med. 

KNIF-ansatte får gode fordeler av å bli kunde i Sparebanken Sør

Hva er KNIF?

KNIF er en non-profit frivillig organisasjon for institusjoner, organisasjoner og kirkesamfunn. KNIFs formål er å redusere medlemmenes kostnader og utgifter, slik at mest mulig av deres ressurser nyttes til primærvirksomheten. KNIF-avtalen gir også ansatte i KNIF-organisasjoner gode vilkår i Sparebanken Sør.

Utvalgte priser i KNIF

Boliglån gir deg som KNIF-ansatt en rente fra 1,45 % nominelt på grønt boliglån, fra 1,55 % nominelt på lån over 4 millioner, mens KNIF-ansatte mellom 18-34 år som låner til bolig første gang, kan få førstehjemslån med rente fra 1,45 % nominelt. Det er gebyrfri bruk av lønnskonto, og gode renter på sparekonto.

Les om KNIF på deres nettside

Kontaktpersoner for KNIF-ansatte

Christen Puntervold, e-post: tlf. 958 30 113
Bente Sørensen, e-post: , tlf. 979 79 567

Om BankID

BankID er en elektronisk signatur du bruker for å logge deg på ulike nettløsninger. Har du BankID fra en annen bank, kan du enkelt bli kunde i Sparebanken Sør ved å benytte kodebrikken og passordet. Du får automatisk konto og tilgang til nettbanken så fort du er ferdig.

Få oversikt over lån, forsikring og kredittkort i mobilbanken

Bruker du mobilbanken kun i ny og ne til å sjekke saldo og godkjenne regninger? Eller er du en av dem som bruker mobilbanken tilnærmet daglig? Uansett hvilken type du er, her får du tre tips til mobilbankfunksjoner du kanskje ikke visste om.