Meny

Kontakt

KNIF-kunde

Som ansatt i en KNIF-organisasjon har du gunstige lånevilkår i Sparebanken Sør uansett lånets størrelse, Du har også gode renter på innskudd, og sparekonto med gode vilkår. Det er ingen omkostninger på lån når du etablerer nytt kundeforhold hos oss, og du får din egen personlige rådgiver som du kan rådføre deg med. 

Hva er KNIF?

Kristen-Norges Interessefellesskap, populært kalt KNIF, er en non-profit frivillig organisasjon for alle organisasjoner, institusjoner og kirkesamfunn som vedkjenner seg Den apostoliske trosbekjennelse. KNIFs formål er å redusere medlemmenes kostnader og utgifter, slik at mest mulig av deres ressurser nyttes til primærvirksomheten.

Kontaktpersoner

KNIF-medlemmer (organisasjoner og virksomheter)
Vidar Blakseth, tlf. 982 81 585

KNIF-ansatte (privatpersoner)
Christen Puntervold, tlf. 958 30 113

Utvalgte priser i KNIF

Boliglån gir deg som KNIF-ansatt en rente fra 2,20 %, mens KNIF-ansatte mellom 18-34 år kan få Boliglån UNG fra 2,05 %. Det er gebyrfri bruk av lønnskonto, og gode renter på sparekonto.

Les om KNIF på deres nettside

Om BankID

BankID er en elektronisk signatur du bruker for å logge deg på ulike nettløsninger. Har du BankID fra en annen bank, kan du enkelt bli kunde i Sparebanken Sør ved å benytte kodebrikken og passordet. Du får automatisk konto og tilgang til nettbanken så fort du er ferdig.