Meny

Frende ung - forsikringer for deg mellom 18-30

Er du mellom 18 og 30 år, anbefaler vi en forsikringspakke som inkluderer reise-, innbo- og ulykkesforsikring i ett. Den passer perfekt for enslige eller samboere i etableringsalder uten barn, enten du er student eller i arbeid. 

Frende ung - forsikringer for deg mellom 18-30

Frende ung er en skreddersydd forsikringspakke for unge som gir deg de forsikringen du trenger. Du kan forsikre deg selv eller deg og samboeren din.

Viktige ting å sjekke

Hvem passer forsikringspakken for?

Du kan være dekket av foreldres forsikring

Bo og studere i utlandet?

Innboforsikring ung

Innboforsikring ung sikrer alle eiendeler du har som ikke er fastmontert.

Dette dekker innboforsikringen

Eksempler på hva som dekkes er møbler, elektronikk, klær og sportsutstyr, spillkonsoller, og mye mer. Forsikringen dekker brann og vannskader, tyveri og naturskader, og skader knyttet til uhell i tillegg.

Fordeler med innboforsikring

Derfor er innboforsikring viktig

Reiseforsikring ung

Fritids- og reiseforsikringen fra Frende dekker deg og tingene dine fra du reiser hjemmefra, enten du skal på fjelltur eller byferie. Dersom mobilen din blir stjålet på bussen eller du skader deg på skitur på fjellet, er det reiseforsikringen som hjelper deg.

Ubegrenset forsikringssum

Reiseforsikringen i Frende ung dekker avbestilling, hjemtransport ved sykdom eller ulykke og tapt bagasje. Den har ingen øvre grense for utbetaling på medisinsk behandling. Det vil si at reiseforsikringen har ubegrenset forsikringssum.

Fordeler med reiseforsikring i Frende ung-pakken

  • Gyldig inntil 75 dager på reise
  • Ingen egenandel
  • Gratis digitale legetimer med norske leger
  • Kompensasjon for tapte feriedager ved sykdom

Ulykkesforsikring ung

Ulykker kommer gjerne plutselig og skjer oss alle. Ulykkesforsikringen i Frende ung sikrer deg økonomisk dersom det verste skulle skje.

Fordeler med ulykkesforsikring i Frende ung-pakken

  • Dekning for inntil en million kroner ved invaliditet
  • Økonomisk støtte til medisinsk behandling i Norge
  • Ingen egenandel ved skade

Ekstremsport og risikoutsatte aktiviteter dekkes ikke

Om du driver med ekstremsport eller andre risikoutsatte aktiviteter, vil ikke en ulykke som skjer i aksjon være dekket av ulykkesforsikringen i Frende ung. Eksempler er kampsport, basehopping, fallskjermhopping og motorsport med bil, MC, båt eller vannscooter.