Meny

BankID og BankID på mobil er ustabilt for øyeblikket. Det jobbes med å rette på feilen. Innlogging uten BankID fungerer som normalt.  

Hva og hvor er signeringsportalen?

Signeringsportalen er alltid tilgjengelig i bunnen av www.sor.no.

Signeringsportalen

Her laster vi opp avtaledokumenter som du kan signere med BankID (se tips underst ang. bruk av BankID på mobil), slik at du i mange tilfeller skal kunne slippe å måtte besøke et fysisk bankkontor for å gjøre avtaler med banken. Dette gjelder avtaledokumenter som av ulike årsaker ikke kan sendes til nettbankens tilbudskurv. Kunderådgiveren din får melding når du har signert avtaledokumentene, slik at prosessen går videre automatisk.

De signerte dokumentene kan du ved behov finne igjen i nettbanken din. Velg Dokumentarkivet, og deretter Signerte dokumenter.

Bruke BankID på mobil istedenfor kodebrikke

Signering av dokumenter krever sikkerhet på høyeste nivå, og dermed må du logge inn med en kombinasjon av fødsels- og personnummer, engangskode og passord. Du kan imidlertid benytte BankID på mobil som engangskode, i kombinasjon med fødsels- og personnummer og passord. For å gjøre dette, velg BankID som signeringsmetode, tast fødsels- og personnummer. I neste skritt kommer kodebrikke opp som alternativ, trykk da "Velg annen BankID" og benytt BankID på mobil (eller BankID-app) som metode. Til sist skriver du inn personlig passord.  


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen