Meny

Fleksilån

Fleksilån passer for deg som vil låne opptil 60 % av verdien på boligen din med rente fra 2,04 %. Du får en låneramme som gir deg mulighet til å bruke litt av lånet på å pusse opp boligen, kjøpe ny båt eller bil - om du ønsker. Med fleksilån gjør du som du vil når du vil.

Hva er fleksilån?

Fleksilån og rammelån er en og samme ting. Du får lån opp til en gitt sum i banken, og velger selv om du vil ta ut alt i lån med en gang, eller om du vil beholde deler av summen i banken. Dette passer for deg som allerede har betalt ned en del av boligens verdi, for eksempel.

Når du har behov for litt ekstra penger, kan du hente ut penger fra fleksilånet - opp til det du har ramme for å låne. Med fleksilån får du økonomisk frihet til å gjøre det du ønsker når det passer deg.

Detaljer om fleksilån

Hva betyr det i praksis?

Har du en bolig til en verdi av 2 500 000 kr, vil du kunne få en låneramme på inntil 1 500 000 kr. Har du lån fra før på 1 250 000 kr, så vil du ha 250 000 kr som du kan bruke til hva du vil.

Kostnader

Renter og terminomkostninger blir belastet fleksilånet hver måned. Renter og avdrag velger du selv når du vil betale. Du belastes kun renter for den delen av fleksilånet som du bruker.

Disponering av fleksilånet

Du bestemmer selv når du vil bruke av fleksilånet - du kan få opptil 500 000 ekstra i tilgjengelig kreditt. Fleksilånet kan du disponere via nettbank eller mobilbank. Du kan også ta kontakt med din kunderådgiver i banken.

Regler for fleksilån

  • Du kan låne inntil 60 % av verdien på boligen din
  • Renter og terminomkostninger blir lagt til fleksilånet i slutten av hver måned.
  • Det beregnes kun renter for den delen av fleksilånet som du har brukt.
  • Du kan få opptil 500 000 ekstra i tilgjengelig kreditt