Meny

Oppdatering av kundeinformasjon for bedrifter, lag og foreninger

Vi har tatt kontakt med deg som er kunde hos oss om å oppdatere noen opplysninger som er påkrevd. Her f��r du mer informasjon om hva du må gjøre, og litt om bakgrunnen for disse oppdateringene.

Kundeerklæring for bedrifter, lag og foreninger

Dersom du har mottatt e-post fra oss om å fylle ut en kundeerklæring, skal dette gjøres på knappen under. Skjemaet må signeres elektronisk med BankID eller BankID på mobil av den eller de som kan signere på vegne av virksomheten i henhold til firmaattesten.

Fyll ut kundeerklæring her

Derfor stiller vi spørsmål til deg

Myndighetene krever at alle norske banker oppdaterer kundeinformasjonen sin, i tillegg til at vi re-legitimerer kundene våre. Det er viktig for oss å beskytte dine økonomiske interesser. Det betyr blant annet å beskytte deg mot ID-tyveri, svindelforsøk og andre former for økonomisk kriminalitet. Å bidra til det er en del av vårt samfunnsansvar.

Dette spør vi om

Spørsmålene vi stiller deg skal sikre at all informasjon vi har om deg er riktig og oppdatert.
Vi spør blant annet om hvordan du skal bruke banken, hvor pengene dine kommer fra, statsborgerskap og fødeland. Disse spørsmålene stiller vi alle våre kunder med jevne mellomrom i løpet av kundeforholdet.

Vi kontakter noen kunder fordi vi trenger å oppdatere informasjon om legitimasjon.

Vi kontakter deg på flere måter

Vi kontakter deg enten via telefon, brev, e-post, SMS eller som en melding i nettbanken/mobilbanken.

Vi behandler naturligvis all informasjon konfidensielt i henhold til bankens taushetsplikt, og informasjonen vil ikke bli brukt til andre formål som for eksempel markedsføring.

Når du svarer på spørsmålene våre, hjelper du oss i dette viktige arbeidet. Vi håper du har forståelse for dette, og at du ønsker å bidra til at vi har riktig informasjon om deg som kunde.

Har du spørsmål, eller er i tvil om det er Sparebanken Sør som har kontaktet deg?
Kontakt oss på e-post, husk å forklare nøyaktig hva saken gjelder:

For privatkunder: aml.pmcrm@sor.no
For bedriftskunder: aml.bmcrm@sor.no

Finanstilsynet

Lenke til Finanstilsynets informasjonsskriv om dette (åpnes i nytt vindu).