Meny

Fordeler for ungdom

Er du mellom 13 og 17 år kan du bli med i ungdomsprogrammet til Sparebanken Sør. Når du er med i vårt ungdomsprogram, får du som ungdom gratis rådgivning sammen med dine foresatte. Din rådgiver kan hjelpe deg med akkurat det du har behov for å vite om banktjenester, og du blir godt tatt vare på.

Fordeler for ungdom i Sparebanken Sør

Viktig å tenke på

I ungdomstiden får du kanskje kort for første gang, og ungdomskortet kan brukes til netthandel og apper. Du har også anledning til å benytte nettbank og mobilbank. Etter hvert som du går over fra ungdomstiden til voksenlivet, hjelper din rådgiver deg videre med hva du bør tenke på innenfor bank og forsikring.

Slik skaffer du deg mobilbank og BankID for ungdom 

Vi anbefaler deg å skaffe deg mobilbank og BankID for ungdom. Det kan enklest gjøres dersom forelder eller verge sender inn fullmakt om BankID for ungdom via denne siden, da kan de signere på nettbankavtalen (som du trenger for nettbank og mobilbank) for deg med sin BankID. Se her hvordan du får deg nettbankavtale dersom du ikke skal ha BankID.

BSU-anbefalinger

Renter på kontoer finner du i prislisten for innskudd og sparing

Nyttig for deg

Teodor Skare, foto

Sparetips til ungdom

Teodor Skare er bare 14 år, men han har allerede fått stor interesse for sparing og personlig økonomi. Han deler gladelig sine beste tips. 

Slik bruker Ida på 14 penger, kort, og apper

Ida Svensen er straks fjorten år, og har jobbet for markedsavdelingen i banken under Operasjon Dagsverk. Vi benyttet anledningen til å lære mer om hvordan tenåringer tjener og bruker pengene sine, og hvilke digitale betalingstjenester de liker best. 

BankID for ungdom

BankID for ungdom