Meny

Nettbank

Med nettbank kan du få utført dine banktjenester enkelt, effektivt og trygt - hele døgnet. Få oversikten over din økonomi i nettbanken. Be oss legge til alle dine lån, kredittkort og kontoer i nettbanken, og du har full oversikt over hva som går inn og hva som går ut.

Du logger inn i nettbanken via den oransje knappen Logg inn nettbank oppe til høyre på PC.

Om nettbanken

Hvordan ta i bruk nettbanken?

Kom innom banken med passet ditt for å signere nettbankavtalen - slik får du nettbankavtale. Når du har fått kodebrikken Go3, kan du ta i bruk nettbanken med én gang. Logg deg inn i nettbanken med brukernavn (som regel fødsels- og personnummer) og ditt personlige passord. Trenger du mer hjelp, kan du lese mer her. 

Benytt BankID

Benytt BankID til identifisering og signering på nett, for eksempel når du logger deg inn i nettbanken. Samme BankID benyttes også i andre nettbanker som et resultat av et samarbeid mellom de fleste bankene i Norge. BankID kan du bestille i nettbanken. Nå kan du også erstatte kodebrikken med BankID-appen, les mer her.

Les mer om BankID

BankID på mobil

Benytt BankID på mobil når du logger deg inn i nettbanken eller handler på nett - så slipper du kodebrikken! BankID på mobil bestiller du i nettbanken.

Les mer om BankID på mobil

Vi anbefaler også mobilbanken

Vi anbefaler at du også laster ned og aktiverer mobilbanken. Du kan utføre de aller fleste bankoppgavene dine i denne. Du kan også bruke mobilbanken til å logge inn i nettbanken. Dersom du ikke mottar varsling på mobilen som forventet, åpne mobilbanken for å fullføre autentiseringen. Logg inn, åpne menyen og gå til "Flere tjenester". Velg "Autentiseringer". 

Nettbank for unge

Det er mulig å få tilgang til nettbanken fra du er 13 år gammel. Vi anbefaler også appen Kortkompis for å sjekke saldo på kortkontoen på en enkel måte.

Noen nyttige tjenester

Vipps Regninger i nett- og mobilbanken

Straksbetaling

eFaktura

AvtaleGiro

Utenlandsbetaling


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen