Meny

Nettbank

Med nettbank kan du få utført dine banktjenester enkelt, effektivt og trygt - hele døgnet. Få oversikten over din økonomi i nettbanken. Be oss legge til alle dine lån, kredittkort og kontoer i nettbanken, og du har full oversikt over hva som går inn og hva som går ut.

Du logger inn i nettbanken via den oransje knappen Logg inn nettbank oppe til høyre på PC.

Om nettbanken

Hvordan ta i bruk nettbanken?

Kom innom banken med passet ditt for å signere nettbankavtalen - slik får du nettbankavtale. Når du har fått kodebrikken Go3, kan du ta i bruk nettbanken med én gang. Logg deg inn i nettbanken med brukernavn (som regel fødsels- og personnummer) og ditt personlige passord. Trenger du mer hjelp, kan du lese mer her. 

Benytt BankID

Benytt BankID til identifisering og signering på nett, for eksempel når du logger deg inn i nettbanken. Samme BankID benyttes også i andre nettbanker som et resultat av et samarbeid mellom de fleste bankene i Norge. BankID kan du bestille i nettbanken. Nå kan du også gjemme vekk kodebrikken og bruke BankID-appen istedenfor, les mer her.

Les mer om BankID

Vi anbefaler også mobilbanken

Vi anbefaler at du også laster ned og aktiverer mobilbanken. Du kan utføre de aller fleste bankoppgavene dine i denne. Du kan også bruke mobilbanken til å logge inn i nettbanken. Dersom du ikke mottar varsling på mobilen som forventet, åpne mobilbanken for å fullføre autentiseringen. Logg inn, åpne menyen og gå til "Flere tjenester". Velg "Autentiseringer". 

Nytt i nettbanken

Opprett et sparemål i nettbanken - du finner valget i menyen under sparing. Opprett gjerne en egen konto som er beregnet til akkurat dette sparemålet. Sparing er dessuten lettere om du setter opp en fast spareavtale til kontoen du velger. Dette er gjort på to minutter - og du kan logge inn og sette opp sparemålet i nettbanken i dag.

Nettbank for unge

Det er mulig å få tilgang til nettbanken også for barn og ungdom, dersom foreldrene tillater det. Vi anbefaler mobilbank-appen vår, den er tilpasset barn og ungdom. Les mer om mobilbank ung her. Vi anbefaler også appen Kortkompis for å sjekke saldo på kortkontoen på en enkel måte.

Noen nyttige tjenester

Vipps Regninger i nett- og mobilbanken

Straksbetaling

eFaktura

AvtaleGiro

Utenlandsbetaling


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen