Meny

Nettbank

Med nettbank kan du få utført dine banktjenester enkelt, effektivt og trygt - hele døgnet. Få oversikten over din økonomi i nettbanken. Be oss legge til alle dine lån, kredittkort og kontoer i nettbanken, og du har full oversikt over hva som går inn og hva som går ut.

Om nettbanken

Hvordan ta i bruk nettbanken?

Har du nettbankavtale og kodebrikken Go3, kan du ta i bruk nettbanken med én gang. Logg deg inn i nettbanken med brukernavn (som regel fødsels- og personnummer) og ditt personlige passord. Trenger du mer hjelp, kan du lese mer her. 

Benytt BankID

Benytt BankID til identifisering og signering på nett, for eksempel når du logger deg inn i nettbanken. Samme BankID benyttes også i andre nettbanker som et resultat av et samarbeid mellom de fleste bankene i Norge. BankID kan du bestille i nettbanken.

Les mer om BankID

BankID på mobil

Benytt BankID på mobil når du logger deg inn i nettbanken eller handler på nett - så slipper du kodebrikken! BankID på mobil bestiller du i nettbanken.

Les mer om BankID på mobil

Nettbank for unge

Det er mulig å få tilgang til nettbanken fra du er 13 år gammel. Vi anbefaler også appen Kortkompis for å sjekke saldo på kortkontoen på en enkel måte.

Se video om nettbanken

Slik virker nettbanken

Noen nyttige tjenester

Vipps Regninger i nett- og mobilbanken

Straksbetaling

eFaktura

AvtaleGiro

Utenlandsbetaling


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen