Enkelt å flytte lånet

  •  

Det er enkelt å bytte bank og flytte lånet til Sparebanken Sør

Tenker du på å bytte bank? Ser du etter konkurransedyktige priser - og en bank som tar vare på kundene sine? Det er enkelt å bytte bank og flytte boliglånet til Sparebanken Sør. Vi tar vare på deg fra første øyeblikk.

Du kan enkelt bli kunde på nettsidene våre ved hjelp av BankID, det tar bare et par minutter. Når du er blitt kunde, oppretter du de kontoene du ønsker å ha og bestiller bankkort i nettbanken eller mobilbanken. Før du bestiller bankkort er det smart å velge hvilken PIN-kode du vil ha på kortene dine. Har du ikke BankID, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med etableringen.

Bli kunde hos oss her

Lån i annen bank?

Dersom du har lån i en annen bank, og ønsker å bytte bankforbindelse, så er det heldigvis veldig enkelt. I nettbanken kan du søke om boliglån hos oss. Når vi har mottatt søknaden din, tar vi kontakt med deg og hjelper deg med resten av prosessen - lånet kan være flyttet i løpet av et par dager. For å søke trenger du kun BankID.

Huskeliste for å bytte bank

  • Bli kunde på nett med BankID
  • Opprett kontoer, lag egen PIN og bestill bankkort i nettbank/mobilbank
  • Søk om lån i nettbank/mobilbank
  • Vi hjelper deg gjennom resten av prosessen om du har lån i en annen bank som skal flyttes til oss
  • Gi arbeidsgiver beskjed om nytt lønnskontonummer

Flere tips når du skal bytte bank finner du her.

Dersom du ønsker et møte i banken med en av rådgiverne våre, hjelper vi deg gjennom hele prosessen. Vi henter inn saldo på lånet du ønsker å flytte. Når du har signert avtalen, overføres lånet i løpet av kort tid, og det gamle lånet avsluttes.

Her finner du en oversikt over hvor vi har kontorer. 

Når du har gitt arbeidsgiveren din beskjed om nytt lønnskontonummer, sørger vi for at kontoer og avtaler i din gamle bank avsluttes, og at avtaler og eventuelle kontoer etableres som avtalt hos oss.

Så enkelt er det å bytte bank!

Priseksempel boliglån

Eff. rente 2,35 %, 2 mill., o/25 år, etabl.geb. 3500 kr. Kost. 633 788 kr. Totalt: 2 637 288 kroner.

Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør og blogger
Blogg:
Ikke bare bank