Meny

Vipps

Vipps har flere tjenester som passer for bedrifter - og det hele er enkelt, raskt og billig!

Vippsnummer

Vipps er perfekt enten du har en større bedrift eller driver innsamling til idrettslaget. Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto.

Vippsnummer har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun 1,75 % av kjøpsbeløpet. Veldedige organisasjoner som er godkjent av Innsamlingskontrollen eller medlem i innsamlingsrådet, betaler kun 1,5 % av kjøpsbeløpet.
 
Over 3 millioner nordmenn har lastet ned Vipps og det vippses over 360 000 ganger om dagen.

Fordeler med Vippsnummer

  • Kunden får et enkelt alternativ til kort og kontanter
  • Du får penger rett inn på konto

Bestill Vippsnummer

Vipps eFaktura

Vipps samarbeider med de fleste økonomisystemer for å gi deg muligheten til å sende regninger til kundene dine på den enkleste måten. Alt du trenger er et mobilnummer, så kommer regningen til betaling både i Vipps og i nettbanken.

Nå kan du sende en regning til nesten alle som har Vipps. Flere millioner nordmenn kan motta en regning i Vipps eller nettbank.

Med Vipps eFaktura kan kundene betale regningen dine når og hvor de vil.

Som privatkunde koster det ingenting å bruke Vipps Regninger.

Regning-varsel og KID-nummerfritt for kunden

Kunden slipper KID, kan selv velge hvilken bankkonto de vil betale fra, og se saldoen når de godkjenner. Hos dere havner betalinger fra Vipps sammen med alle andre innbetalinger i oppgjørsfilen, slik dere er vant med. Enkelt for kunden og raskt, enkelt og lønnsomt for din bedrift.

Fordeler med Vipps eFaktura

  • Du får raskere innbetalinger og bedre likviditet
  • Kundene dine kan betale fakturaen når og hvor de vil

Bestill Vipps eFaktura fra din økonomisystemleverandør, eller lag integrasjon mot systemet deres ved hjelp av API-er Vipps har lagt ut. Les mer om dette hos Vipps (åpnes i nytt vindu).

VippsGO

Lei av styr og mas med kiosken til fotballaget? Driver du en forening eller organisasjon? Eller har du kanskje en liten butikk? La den nye tjenesten VippsGo gjøre det litt enklere!

VippsGO gir deg muligheten til å sette opp en liten butikk inne i Vipps-appen. Og det er superenkelt. Bygg meny, og vipps så har du satt opp butikken din. Da kan kundene forhåndsbestille fra Vipps-appen og gå i kassen for å hente varene. Ferdig betalt. 

Med VippsGO kan kollekter og gaver gi fradrag i skattepliktig inntekt for giverne dine. Er organisasjonen din godkjent for dette av skattemyndighetene? Les mer om fradrag for gaver på skatteetaten.no (åpnes i nytt vindu).

VippsGO. Enkelt for deg, enkelt for kunden! 

Bestill VippsGO

Priser

Du betaler kun 2,25 % av kjøpsbeløpet. Det er ingen etableringsgebyrer eller månedspris på VippsGO. Veldedige organisasjoner har en reduksjon på prisen: Dersom du er godkjent av Innsamlingskontrollen eller medlem i innsamlingsrådet betaler du kun 1,75 % av beløpet, og ingen månedspris.

Vipps på Nett

Nå er det superenkelt å handle på nett. Alt du trenger er mobilen. 2,8 millioner vippsere er klare til å shoppe!

Med Vipps på Nett gir vi dine kunder

  • rask og enkel utsjekk
  • bedre brukeropplevelse

Vipps tilbyr en enkel og rask måte å betale for dine kunder. Med Vipps på Nett gjør du det enklere for kundene dine og optimaliserer kjøpsopplevelsen – null stress! Vi har løsninger som dekker alle behov, enten du er liten nettbutikk eller stor aktør innen ehandel.

Bestill Vipps på Nett

Har du betalingsløsning fra Nets, Payex, Bambora eller Valltor i din nettbutikk, bestiller du på knappen under.

Bestill via PSP

Logg inn med Vipps

Med Vipps Logg inn slipper kunder å legge inn informasjon som nettsteder ofte spør om: navn, e-post, telefonnummer og adresse. I stedet deler kunden enkelt informasjonen han eller hun har i Vipps-profilen sin. Vipps Logg inn passer for alle bedrifter som ønsker registrering og pålogging, eller som ønsker å kunne skreddersy innhold og dialog med kundene allerede fra forsiden.

  • Alle som bruker Vipps kan opprette en profil på nettsidene dine med kun ett klikk, og kan bli direkte logget inn ved neste besøk.
  • Kundene dine får gjort det de ønsker raskere, og du får flere som logger på.
  • Gjør det enklere å ha en personlig og relevant dialog med kundene fordi du vet hvem kunden er.

Bestill Vipps Logg inn her

Illustrasjonsfoto | Vipps Go gjør kiosksalg enkelt

Mer informasjon hos Vipps

Du kan lese mer om de forskjellige produktene vi tilbyr innenfor Vipps på vipps.no:

Les mer om Vipps eFaktura.

Les mer om VippsGO.

Les mer om Vipps på nett.