Meny

Visa kredittkort

Med Visa kredittkort fra Sparebanken Sør kan du opptjene SAS EuroBonus-poeng på alle kjøp. Du betaler ikke årsavgift og kortet gir deg både lokale og regionale fordeler. Reiseforsikring er inkludert.

Visa kredittkort har fordeler som reiseforsikring og gebyrfrie kontantuttak i utlandet

Visa kredittkort har ingen årsgebyr

Vårt Visa kredittkort kan brukes i hele verden, og du kan få opptil 150 000 kroner i reserve. Det er ingen årsgebyr så lenge kortet ditt er aktivt, ingen gebyr ved varekjøp og inntil 45 dager rentefri kreditt. Kredittkortet kan brukes til tæpping, i Fitbit Pay, Garmin Pay, Google Pay og Vipps. Det er reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Du får også lokale og regionale fordeler ved bruk av kortet - les mer om rabattene til Visa kredittkort her. I tillegg kan du knytte kredittkortet til EuroBonus og få poeng på alle kjøp. Tidligere hadde vi tilgjengelig en forsikring mot ID-tyveri knyttet til kortet, det er ikke lenger mulig å bestille.

Kredittkortet er ikke knyttet til kontoen din, og kan være et godt valg på reiser, til netthandel og i apper. 

Digitalt kort

Alle våre kort fås også som digitale kort. Det betyr at når du bestiller et betalingskort i Sparebanken Sør, utstedes det automatisk en digital versjon av dette kortet som umiddelbart er tilgjengelig i nett- og mobilbanken din, i tillegg til i Kortkompis. Kortet kan brukes til netthandel med én gang, og du kan sitte godt i stolen og bestille det du skal uten å måtte vente på det fysiske kortet. Du har digitalt kort tilgjengelig for alle kort du har fått utstedt av Sparebanken Sør. 

 

Gode tips om ditt Visa kredittkort

Pengene tilgjengelig umiddelbart

Ved å bruke Innbetale nå-funksjonen i mobil- og nettbanken, kan du overføre penger fra en annen konto og få pengene tilgjengelig umiddelbart på kredittkortet. Dette kan være praktisk de gangene du skal kjøpe en reise eller en dyr vare og du ikke har stort nok disponibelt beløp på kredittkortet.

PIN-kode

Det er samme PIN-kode på ditt Visa kredittkort som dine andre kort i Sparebanken Sør, og PIN-koden henter du i nettbanken eller mobilbanken.

Husk eFaktura på Visa kredittkort

Unngå fakturagebyr på Visa kredittkort med eFaktura. Du sparer 35 kr per faktura - og vi sparer miljøet!

Anbefalt bruk av kredittkortet

Vi anbefaler at du benytter deg av fordeler og rabatter som Visa kredittkort gir deg, og betaler hele fakturaen ved forfall.

Kontaktløs betaling med kort, klokke eller mobilen

Vårt Visa kredittkort er kontaktløst. Det vil si at du ikke trenger å taste kode eller stikke kortet inn i betalingsterminalen ved mindre kjøp. Du kan også bruke kortet til å betale med Fitbit Pay, Garmin Pay, Google Pay og Vipps, alt etter hva du foretrekker.

Les mer om kontaktløs betaling

Forsikring knyttet til Visa kredittkort

Forsikring mot ID-tyveri

Illustrasjonsfoto | Visa kredittkort med Google Pay

Viktig å vite

Sperring av kortet

Egenerklæringer ved svindel eller tap av kort

Om søknaden din

Hvor lang tid tar det å få kredittkortet?

Sende til annen adresse enn folkeregistrert

Prisliste for Visa kredittkort

Prisliste Visa kredittkort
Visa kredittkort Pris 
Årsavgift 0 kr
Varekjøp 0 kr 
Betaling/overføring i nettbank 2 % av beløp, minimum 40 kr 
Kontantuttak i norske minibanker 2 % av beløp, minimum 40 kr 
Kontantuttak i utenlandske minibanker 0 kr
Valutapåslag 2 % 
eFaktura 0 kr 
Pris papirfaktura 49 kr 
Nominell rente pr. md. av benyttet kreditt  1,71 % 
Årlig administrasjonsgebyr ved inaktivt kort siste 14 md. 149 kr 

Priseksempel Visa kredittkort

Eff.rente 21,19 %, 15 000,-, o/12 md. Kostnad 1434 kroner. Totalt: 16 434 kroner.

Effektiv rente basert på forhåndsbestemt forbruk

Finansavtaleloven § 46: Beregning av eff. rente tar utgangspunkt i en kreditt på 15 000 kr som er benyttet fullt ut med nedbetaling over 12 md. i 12 like avdrag. Eff. rente er inkludert årsavgift, omkostninger ved 10 varekjøp i Norge, 1 kontantuttak i Norge, 3 varekjøp i utlandet på 1000 kr, og 1 kontantuttak i utlandet på 1000 kr per år.

Aktiver kortet for netthandel

Alle kort fra Sparebanken Sør sendes ut inaktive for netthandel. Kortet blir automatisk aktivert ved første gangs bruk i betalingsterminal med chip og PIN-kode, eventuelt kan du aktivere det for netthandel i mobil- eller nettbanken.