Meny

Vipps er superenkelt

Send og be om penger, betalt for alt mulig på nett og i apper - og ikke minst betal regningene! Alt du trenger er et mobilnummer.

Vipps under 15

Vipps kan også brukes av de under 15 år. Hverdagen til foreldre og barn ble med ett mye lettere, og foreldre og barn kan nå vippse seg imellom innen trygge rammer.

Nå er det mulig å vippse til foreldre og venner, men betaling og kjøp i butikk er snart mulig, det også. Du bestemmer når barnet kan opprette en profil i Vipps, og du kan skru av og på muligheten for at barnet ditt kan sende penger. Du kan også se i nettbanken eller mobilbanken hva som går ut og inn av konto, slik at du har full kontroll. Les mer om Vipps under 15 her.

Last ned appen og kom i gang

Det er veldig enkelt - slik gjør du det:

  1. Last ned Vipps fra App Store eller Google Play
  2. Legg inn kort og kontonummer
  3. Send eller motta penger

Slik betaler du i Vipps

Søk opp hvem du vil betale til i kontaktlisten din. Legg inn beløpet, og trykk på "Send penger". Vipps, så er pengene på vei. Vipps vennebetaling går på sekundet når du vippser fra konto. Du kan legge til kontoen din i betalingsøyeblikket eller under profil/kort og konto. Det er gjort en endring på kortløsningen, som dessverre gjør at vennebetaling med kort tar lengre tid enn tidligere.

Illustrasjonsfoto | Vipps Faktura med mobilen

Spørsmål og svar om Vipps

Vipps er et samarbeid mellom de fleste bankene i Norge, og du finner spørsmål og svar på nettsiden til Vipps.

Gå til spørsmål og svar hos Vipps (åpnes i nytt vindu)