Meny

Bli med i vårt studentprogram

Er du mellom 18 og 25 år, og i tillegg student eller skoleelev, lærling eller vernepliktig i førstegangstjeneste, kan du bli med i vårt studentprogram.

Gratis visakort

Kunder i vårt studentprogram har visakort koblet til studentkontoen uten årsgebyr. I tillegg kan student-kunder ta ut kontanter og betale regninger uten gebyr.  Mer om visakort her.

Gratis Visa kredittkort

Vårt Visa kredittkort har ingen årsgebyr eller gebyr ved varekjøp, og du får inntil 45 dager rentefri kreditt ved bruk. Du får også rabatter på en rekke nettbutikker og festivaler dersom du betaler med kredittkortet. Les mer om Visa kredittkort her.

Om BankID

BankID er en elektronisk signatur du bruker for å logge deg på ulike nettløsninger. Har du BankID fra en annen bank, kan du enkelt bli kunde i Sparebanken Sør ved å benytte kodebrikken og passordet. Du får automatisk konto og tilgang til nettbanken så fort du er ferdig. Les om BankID her.

Har du ikke BankID?

Har du ikke BankID? Da kan du fylle ut skjemaet og vi vil ordne resten for deg. Våre rådgivere vil sette opp det du trenger, og du vil få kodebrikke i posten så du kan logge inn i nettbanken.

Prisliste visakort for studentkunder

Nyttig for deg som er student

Se innlegg fra våre studentbloggere

Åtte sparetips for studentvennlig mat

Gjennom Instagram-kontoen @student.matglede inspirerer Kaja Gray Karlsen (23) fra Lillesand sine følgere til å lage god og rimelig mat på studentbudsjett. Her får du hennes åtte tips til hvordan du kan redusere forbruket, men likevel spise godt.

En måned med budsjettkutt

Her gir jeg deg min løsning på hvordan man kan lage en plan for å kutte ned på budsjettet og som gjør det lett for deg å holde deg til den.

Leie bolig alene eller i kollektiv?

Noen få studenter velger å kjøpe egen bolig, men de aller fleste ender opp med å leie gjennom hele eller store deler av studietiden. Hva lønner seg egentlig på leiemarkedet?