Meny

Bli med i vårt studentprogram

Er du mellom 18 og 25 år kan du bli med i vårt studentprogram.

Gratis visakort

Kunder i vårt studentprogram har visakort koblet til studentkontoen uten årsgebyr. I tillegg kan student-kunder ta ut kontanter og betale regninger uten gebyr. Det er enkelt å bestille kort selv i mobilbanken, se video her. Les mer om visakort her.

Gratis Visa kredittkort

Vårt Visa kredittkort har ingen årsgebyr eller gebyr ved varekjøp, og du får inntil 45 dager rentefri kreditt ved bruk. Du får også rabatter på en rekke nettbutikker og festivaler dersom du betaler med kredittkortet. Les mer om Visa kredittkort her.

Om BankID

BankID er en elektronisk signatur du bruker for å logge deg på ulike nettløsninger. Har du BankID fra en annen bank, kan du enkelt bli kunde i Sparebanken Sør ved å benytte kodebrikken og passordet. Du får automatisk konto og tilgang til nettbanken så fort du er ferdig. Les om BankID her - vi anbefaler også BankID-appen og BankID på mobil.

Har du ikke BankID?

Har du ikke BankID, kan du bli kunde ved å fylle ut dette skjemaet. Vi ordner resten for deg. Våre rådgivere vil sette opp det du trenger, og du får kodebrikke i posten så du kan logge inn i nettbanken. Der bestiller du BankID og BankID på mobil til bruk ved pålogging på flere typer tjenester i tillegg til nettbanken.

Bruk mobilbanken til det meste

Du har full oversikt over det meste i mobilbanken din; Det er lett å sjekke saldo og kontobevegelsene dine der, i tillegg til at du kan overføre penger mellom kontoer og betale regninger, blant annet. Les mer om mobilbanken her.

Viktigste endringer for deg som er blitt 18 år

Prisliste visakort for studentkunder

Renter på kontoer finner du i prislisten for innskudd og sparing

Priseksempel Visa kredittkort

Eff.rente 21,19 %, 15 000,-, o/12 md. Kostnad 1434 kroner. Totalt: 16 434 kroner.

Nyttig for deg som er student

Nyttige blogg- og podkastinnlegg

Sparetips med Fattig student i podkasten De voksnes rekker

Sparetips med Fattig student

I denne episoden av De voksnes rekker har vi vært så heldige å få besøk av Karen Elene Thorsen, alias Fattig student.

Viktige tips når du blir student eller flytter ut hjemmefra

Dette må du tenke på når du flytter hjemmefra

Når du er ferdig med videregående og skal flytte hjemmefra, er det flere ting som du må klare på egen hånd. Enten du skal studere eller jobbe, så er det noen ting som er smart å ha orden på fra første dag. Her får du noen tips så du vet litt om hva du bør tenke på.

18 år og egne valg

Du er nå blitt 18 år og myndig, og du står overfor mange valg fremover. Her er tips og råd som kan være gode å ta med seg på veien videre.

Åtte sparetips for studentvennlig mat

Gjennom Instagram-kontoen @student.matglede inspirerer Kaja Gray Karlsen (23) fra Lillesand sine følgere til å lage god og rimelig mat på studentbudsjett. Her får du hennes åtte tips til hvordan du kan redusere forbruket, men likevel spise godt.

Her er BSU-reglene for 2021

BSU-regler for 2023

Her har du oversikten over BSU-reglene for 2023, inkludert hvor mye du kan spare hvert år. Du får skattefradrag og bankens høyeste innskuddsrente på BSU-sparingen din.

Leie alene eller i kollektiv? Vi gir deg tipsene til hvordan du bor billigst mulig

Leie bolig alene eller i kollektiv?

Noen få studenter velger å kjøpe egen bolig, men de aller fleste ender opp med å leie hybel gjennom hele eller store deler av studietiden. Hva lønner seg egentlig på leiemarkedet?

Prisliste for kort, nettbank og mobilbank

Kort, nettbank, mobilbank, betalingsformidling - her er prislisten for banktjenestene du bruker nesten daglig.