Sikkerhet

Ikke gi fra deg personlig informasjon og beskytt både datamaskin, nettbrett og mobiltelefon. Klikk ikke på lenker du får tilsendt uten videre.

Nyeste svindelsaker våre kunder er utsatt for.

Er lenker fra banken trygge?

Er du usikker på om det er trygt å klikke på lenker du mottar i e-post eller SMS fra banken? Her får du informasjon om hvordan du kan vite hva som faktisk kommer fra oss.

Dette gjør du

Ilølustrasjonsfoto av tull og tøys

2-faktor autentisering

2-faktor autentisering eller MFA (multi-factor authentication) er en en sikkerhetsmetode du kan bruke ved pålogging av kontoer, som e-post og Facebook. Ved å aktivere 2-faktor autentisering/MFA reduserer man risikoen betydelig for hacking og svindel.

Tips om sikkerhet på nett

Hvordan avsløre svindlere?

Mange kriminelle utnytter krisesituasjonen vi nå er inne i. Se konkrete eksempler på svindelforsøk, og få tips til hva du kan gjøre for å unngå å bli lurt.

Illustrasjonsfoto av hvordan lage gode passord

Slik lager du gode passord

Vi kan like godt erkjenne det med en gang: Passord er vanskelig for mange. Mange av oss har passord til alt mellom himmel og jord - fra robotstøvsuger, jobb, privat e-post, Facebook, Instagram, Snapchat, nettbutikker og ikke minst: BankID.