Meny

Kredittkortet Q Business Black

Med kredittkortet Q Business Black med bedriftsansvar sparer bedriften din tid og penger. Kortet gjør at du slipper å bruke så mye tid på administrasjon av ansattes utlegg, og dermed frigjør tiden din til andre viktige oppgaver.

Q Business Black er et kredittkort med bedriftsansvar som gjør det enklere med utlegg for bedriften

Kredittkort med bedriftsansvar

Q Business Black er et kredittkort med bedriftsansvar fra Sparebanken Sør. Det er kontaktløst og fungerer som hvilket som helst annet kredittkort, men det er bedriften som står ansvarlig for kreditten og som mottar og betaler faktura. Det betyr at du som bedriftseier kan utstyre deg selv og dine ansatte med kredittkort uten at de ansatte trenger å benytte sitt private kredittkort.

Kredittkort for bedrift med fordeler

Kredittkortet Q Business Black for bedriften kan brukes overalt hvor man kan bruke Visa. Firmakortet har de vanlige fordelene som kredittkort ellers har, som inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og gratis varekjøp, og det kan brukes i Fitbit Pay, Garmin Pay og Google Pay. I tillegg har du muligheten til å benytte deg av en del fordeler dersom du handler med kortet.

Reise- og avbestillingsforsikring 

Q Business Black er et kredittkort for bedrift med reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert. Reiseforsikringen gjelder på reiser i hele verden når minst 50 % av reisens kostnader til transport og overnatting for alle sikrede er betalt med kortet før en skade inntreffer. Se forsikringsvilkår her.

Q Hoteller

Med dette bedriftskredittkortet får du tilgang til Q Hoteller som gir deg laveste pris på hoteller over hele verden. QHotels.net gir tilgang til hotelltilbud fra tusenvis av nettsteder og reservasjonssystemer over hele verden med garantert lave priser. Denne tjenesten er levert i samarbeid med Hotels Combined som har ansvaret for innholdet og tilbudene som fremsettes.

Gjør din booking på qhotels.no (åpnes i nytt vindu).

Q Leiebil 

Med Q Business Black får du gode priser på leiebil gjennom Q Leiebil. Q Business-kunder får gode leiebilavtaler fra store anerkjente utleieselskap over hele verden. Tjenesten har også en prismatchgaranti. Denne tjenesten er levert i samarbeid med Rentalcars.com som har ansvaret for innholdet og tilbudene som fremsettes. Prismatchgarantien gjelder forhåndsbetalte leieforhold tilbudt for sammenlignbare leieavtaler tilbudt fra tilsvarende reservasjonstjenester som Rentalcars.com.

Lei din bil på qrentacar.no (åpnes i nytt vindu).

Priseksempel Q Business Black

Eff.rente 41,07 %, 15 000 kr, o/12 md. Kostnad 2535,29 kr. Totalt: 17 535,29 kr.

Beregningen av effektiv rente tar utgangspunkt i følgende bruk

10 varekjøp i Norge på 1000 kr.
1 kontantuttak i Norge på 1000 kr.
3 varekjøp i utlandet på 1000 kr.
1 kontantuttak i utlandet på 1000 kr med tilhørende uttaksgebyr.
I tillegg kommer årsprisen på 485 kr og fakturagebyr på 40 kr pr. md.
Nominell rente er på 21,96 %.

Se prisliste for bedrift her

Praktisk informasjon

Faktura på kortet

Faktura sendes én gang i måneden til bedriften. Minimumsbeløpet forfaller til betaling etter 14 dager, i utgangspunktet den 15. i måneden. Du kan velge forfallsdato 5., 15. eller 25. i måneden. Fakturaen gir en samlet oversikt over bedriftens bruk og en oversikt på hvert enkelt kort.

Ønsker du å få tilsendt faktura i EHF-format, kan du bestille dette på nettsiden til Eika (åpnes i nytt vindu).

Innsyn på konto

Trenger andre enn signaturberettiget prokurist innsyn på firmaets konto, må fullmakt utstedes. Fyll ut fullmaktskjemaet og returner det til oss, så fikser vi resten.

Last ned fullmaktskjema.

Bestilling av tilleggskort

Ønsker dere å ha flere kort tilknyttet bedriftens konto? I så fall må dere fylle ut et skjema om nytt kort. Skjemaet må signeres av bedriftens signaturberettigede, og deretter sendes kortet til bedriften.

Last ned skjema for nytt kort på eksisterende kontoavtale.

Trenger dere ny kontoavtale? Bruk skjemaet under. Skjemaet må signeres av bedriftens signaturberettigede, og deretter sendes kortet til bedriften.

Last ned skjema for ny kontoavtale.

Kontaktinformasjon

Dersom du har behov for å kontakte oss ang. Q Business Black, så kan du ringe oss på telefon (+47) 915 02 157, eller sende e-post til qbusiness@eika.no

Spørsmål og svar om Q Business Black - kredittkortet med bedriftsansvar

Hvordan søker jeg om kredittkortet?

Hvor mange kortholdere kan vi ha?

Hvordan får jeg PIN og kort tilsendt?

Hvordan endrer jeg kredittgrensen på kredittkortet?

Hva kan vi forvente av Q Business® fremover?

Hva om to må signere på kredittsøknaden

Dersom uhellet er ute

Hvordan sperrer jeg kortet?

Hvordan skal jeg reklamere på kredittkortet?

Hvordan melder jeg skade?