Meny

Kortkompis

Kortkompis er en enkel app som gir deg oversikt over saldo på kortene dine, i tillegg til å vise siste bevegelser.

Dette kan du gjøre i Kortkompis

  • Du kan få saldo umiddelbart på iPhone ved å trykke hardt på appen. Dette er tilgjengelig fra iPhone 6s og oppover.
  • Få saldo på første kortet som en widget på forsiden av mobilen uten å åpne appen.
  • Dersom du har flere kort, kan du endre rekkefølgen på dem ved å gå inn i innstillinger (tannhjulet).
  • Om du vil skjule et kort, kan du gjøre det i innstillinger.
  • Du kan endre visningsnavn på kortene i innstillinger.

Kortkompis med enkelt oppsett av kort i Google Pay

Om du har Android-telefon og er 16 år eller eldre, kan du nå legge inn kortene i Google Pay for tæpping med mobiltelefonen. Hvis du ønsker å administrere kort som brukes i Google Pay må du laste ned Google Pay-appen i tillegg. Siden kortdata allerede ligger i Kortkompis, skjer innrullering uten å måtte taste kortnummer osv. - dette er både enkelt og effektivt for deg.

Hvor mye penger har jeg på kortet?

Kortkompis gir deg svaret

Kortkompis gir deg raskt svar på hvor mye du har på kortet, det koster ingenting, og du slipper også å taste kode for å bruke appen. Bare åpne appen, og du kan se saldo og siste bevegelser. Perfekt for barn som bruker lommepengekort, men også for alle som ønsker en enda raskere tilgang til saldo i det daglige.

Last ned appen Kortkompis

Last ned Sparebanken Sør Kortkompis direkte fra App Store eller Google Play. Du må så aktivere appen første gang du bruker den. Åpne appen, sveip forbi de tre sidene med informasjon til deg, og legg så inn fødsels- og personnummer og mobilnummer. Du får en aktiveringskode på SMS som du legger inn i appen innen 5 minutter, og så er appen klar til bruk.

Mobilnummeret må være registrert

Det eneste du trenger for å bruke Kortkompis, er å ha mobilnummeret ditt registrert i banken. Dersom du ønsker at ditt barn under 15 år kan bruke Kortkompis til å holde kontroll på saldo og bruk av kortet sitt, kan du sende oss en sikker melding via nettbanken eller mobilbanken og oppgi mobilnummeret til barnet. Bli kunde hos oss her.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen