Meny

Kortkompis

Kortkompis er en enkel app som gir deg oversikt over saldo på kortene dine, i tillegg til å vise siste bevegelser.

Dette kan du gjøre i Kortkompis

  • Se saldo og siste bevegelser på lommepengekort, ungdomskort, visakort og Visa kredittkort
  • Dersom du har flere kort, kan du endre rekkefølgen på dem ved å gå inn i innstillinger (tannhjulet).
  • Om du vil skjule et kort, kan du gjøre det i innstillinger.
  • Du kan endre visningsnavn på kortene i innstillinger.

Kortkompis med enkelt oppsett av kort i Google Pay

Om du har Android-telefon og er 16 år eller eldre, kan du nå legge inn kortene i Google Pay for tæpping med mobiltelefonen. Hvis du ønsker å administrere kort som brukes i Google Pay må du laste ned Google Pay-appen i tillegg. Siden kortdata allerede ligger i Kortkompis, skjer innrullering uten å måtte taste kortnummer osv. - dette er både enkelt og effektivt for deg.

Hvor mye penger har jeg på kortet?

Kortkompis gir deg svaret

Kortkompis gir deg raskt svar på hvor mye du har på kortet, det koster ingenting og kan trygt brukes av alle. Bare åpne appen med kode, fingerID eller ansiktsgjenkjenning, og du kan se saldo og siste bevegelser. Perfekt for barn som bruker lommepengekort, men også for alle som ønsker en enkel tilgang til saldo i det daglige.

Last ned appen Kortkompis

Last ned Sparebanken Sør Kortkompis direkte fra App Store eller Google Play. Du må aktivere appen første gang du bruker den, og på grunn av økt sikkerhet må den aktiveres på nytt etter oktober 2019. Åpne appen, legg så inn fødsels- og personnummer og mobilnummer. Så må du aktivere med BankID, BankID på mobil, eller kodebrikke. Barn som ikke har BankID, BankID på mobil eller kodebrikke kan aktivere ved hjelp av verge som har dette. Du får en aktiveringskode på SMS som du legger inn i appen innen 5 minutter, og så er appen klar til bruk.

Bruksanvisning for aktivering av Kortkompis ved hjelp av verge (åpnes i nytt vindu)

Bruksanvisning for aktivering av Kortkompis med eller uten BankID (åpnes i nytt vindu)

Mobilnummeret må være registrert

Det eneste du trenger for å bruke Kortkompis, er å ha mobilnummeret ditt registrert i banken. Dersom du ønsker at ditt barn kan bruke Kortkompis til å holde kontroll på saldo og bruk av kortet sitt, kan du sende oss en sikker melding via nettbanken eller mobilbanken og oppgi mobilnummeret til barnet. Bli kunde hos oss her.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen