Meny

SAS EuroBonus på alle kjøp med vårt kredittkort

Få EuroBonus Ekstrapoeng på alt du handler med Visa kredittkort fra Sparebanken Sør. Vi gir deg i tillegg 4000 i Ekstrapoeng etter du har knyttet kredittkortet opp til EuroBonus og deretter bruker kortet.

Illustrasjonsfoto: Paris-ferietur med EuroBonus og Visa kredittkort

Vi feirer EuroBonus med å gi deg Ekstrapoeng

Vi gir deg 4000 Ekstrapoeng dersom du knytter Visa kredittkort opp til EuroBonus og deretter bruker kortet. Kickstart drømmeferien din med lettjente Ekstrapoeng - og husk å bruke kredittkortet på varekjøp og netthandel for å samle mest mulig. Som en ekstra bonus fra oss får du opptjening på alt du har handlet med kredittkortet i den kalendermåneden du knytter kortet til din EuroBonus-konto.

Endringer i SAS EuroBonus

Fra og med 1. september blir det noen endringer i måten poeng opptjenes og beregnes på hos SAS. Din nåværende poengsaldo og utløpsdatoer forblir uendret, så vel som fremgangen din mot neste nivå. Les mer hos SAS (åpnes i nytt vindu).

Hva er SAS EuroBonus?

EuroBonus er et fordelsprogram hos SAS som gir deg mulighet til å tjene opp Grunnpoeng og Ekstrapoeng som du kan bruke på flyreiser, hotellopphold, leiebil eller shopping. Detaljene leser du mer om på sas.no/eurobonus (åpnes i nytt vindu). Du kan samle Ekstrapoeng i EuroBonus ved å knytte Visa kredittkort til din EuroBonus-konto, og få Ekstrapoeng på alle varekjøp du gjør med kredittkortet i Norge og i utlandet. Dette gjelder også netthandel. 

SAS jobber hardt for å redusere utslipp og har et langsiktig mål om å bli klimanøytrale. Alle reiser til EuroBonus-medlemmer er klimanøytrale. Les mer om SAS sin satsing på bærekraftige reiser på sas.no/barekraft (åpnes i nytt vindu). 

Slik knytter du EuroBonus til Visa kredittkort

EuroBonus kan enkelt knyttes til Visa kredittkort fra mobilbanken eller nettbanken. Du finner lenke i menyen under Dine kort. For å kunne gjøre dette, må du allerede være EuroBonus-medlem. Dersom du ikke er EuroBonus-medlem, kan du raskt melde deg inn her (åpnes i nytt vindu). Dersom du ikke har kortet, kan du søke om Visa kredittkort her.

Tips: Legg til kredittkortet ditt i Vipps

Vipps blir et betalingsalternativ i stadig flere nettbutikker. Legger du til kredittkortet ditt i Vipps kan det gi flere fordeler.

  • Dersom du har knyttet kredittkortet til SAS EuroBonus, så opptjener du Ekstrapoeng på alle kjøp.
  • Når du handler på nett med kredittkort, har du sterke rettigheter i forhold til blant annet reklamasjon.

Du kan legge til flere kort i Vipps-appen, og enkelt betale med det kortet du ønsker.

Spørsmål og svar om SAS EuroBonus

Hvordan opptjener jeg Ekstrapoeng?

Hva er forskjellen på Ekstrapoeng og Grunnpoeng?

Når blir Ekstrapoengene mine registrert?

Er det en grense på hvor mange Ekstrapoeng jeg kan opptjene på kredittkortet?

Hvordan avslutter jeg EuroBonus tilknyttet Visa kredittkort?

Hvordan ser jeg at jeg har fått tilknyttet EuroBonus til mitt Visa kredittkort?

Detaljer om EuroBonus

Slik beregner du Ekstrapoengene dine

Du trenger ikke nytt kort når du tilknytter EuroBonus

Hva er SAS EuroBonus Everyday?