Meny

Samarbeid gir SAS EuroBonus på vårt Visa kredittkort

Pressemelding: Sparebanken Sør og SAS inngår strategisk samarbeid rundt SAS EuroBonus.

Oppdatering 12. november 2019: Nå kan du knytte kredittkortet ditt til EuroBonus.

SAS og Sparebanken Sør inngår samarbeid som gjør at Sparebanken Sørs kunder vil kunne oppgradere sitt Visa kredittkort med SAS EuroBonus. De vil da kunne samle poeng på kjøp med kortet.

Løsningen skal lanseres i løpet av høsten 2019. Ved å betale en månedspris vil kredittkortkundene til Sparebanken Sør få velkomstpoeng og kunne samle poeng på kjøp i inn- og utland. Ytterligere detaljer vil bli gitt ved lansering.

Sparebanken Sør er en av landets største regionsparebanker og har sitt hovedmarkedsområde i Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og Rogaland.

«Dette er en tjeneste som vi forventer mange av våre kunder vil sette pris på», sier direktør personmarked i Sparebanken Sør Gunnar P. Thomassen.

«SAS EuroBonus er det ledende reise- og opplevelsesprogrammet i Norge og Skandinavia. Det gleder oss at Sparebanken Sørs kunder nå enkelt kommer til å kunne tjene EuroBonus poeng på sine hverdagsutgifter som de så kan anvende blant annet til bonusreiser i hele SAS og Star Alliance nettverket, til oppgraderinger og rabatt på SAS-billetter og til hotellnetter, sier Karen Fischer - Head of Partners & EuroBonus Norway»

I etableringen av samarbeidet har det vært viktig for Sparebanken Sør at SAS C02-kompenserer EuroBonus poeng og har stort fokus på bærekraft https://www.sas.no/barekraft/ (åpnes i nytt vindu).

Kontakt

Sparebanken Sør

Lars Pedersen, leder kort og betaling
Tlf +47 480 30 647, lars.pedersen@sor.no

SAS

Knut Morten Johansen, Head of Media Relations Norway
Tlf +47 957 19 211, knut-morten.johansen@sas.no

Knytt til EuroBonus og få 4000 velkomstpoeng

Priseksempel Visa kredittkort

Eff.rente 21,19 %, 15 000,-, o/12 md. Kostnad 1434 kroner. Totalt: 16 434 kroner.