Meny

Spennende stillinger i Sparebanken Sør

Vi søker etter to seniorkonsulenter, en prosjektleder, en konsulent IT-sikkerhet og en interaksjonsdesigner. 

Søknadsfristen er gått ut.

Med et stadig økende behov for nye, brukervennlige løsninger vil banken styrke sin digitalkompetanse. Mens de to seniorkonsulentene får en mer overordnet rolle i den digitale infrastrukturen, blir de to andre stillingene primært involvert i løsninger og utforming for kunderelaterte funksjoner.

Gry Moen, direktør for Forretningsutvikling, sier at banken er en spennende arbeidsplass for teknologer, men at den kanskje ikke er på radaren som potensiell arbeidsgiver.

– Som en stor regional bank har vi landsdelens ledende miljø for teknologiutvikling innen bank og finans. Vi kan rulle ut de siste digitale tjenestene like raskt som konkurrentene, og av og til raskere enn dem. Våre teknologer og forretningsutviklere jobber tett på beslutningstakerne, og involvering i hele prosessen gjør jobben enda mer spennende.

Opptatt av å bygge relasjoner

I tillegg til å være en spennende arbeidsplass med mye forskjellig kompetanse, så har Sparebanken Sør et mål om å bygge sterke relasjoner til kundene. 
 
– Vi må være der kundene våre er, både med kontorer i landsdelen og i digitale flater. Jeg setter stor pris på de dyktige og engasjerte medarbeiderne vi har i banken i dag, og ser fram til å få inn enda flere, sier Gry.  

Hun legger til at hun er stolt av hvordan banken utøver sitt samfunnsansvar.

– Vi støtter en rekke formål innen kultur og idrett, og vi får skryt for å være kompetente og på tilbudssiden.

 

Søknadsfristen til stillingene gikk ut 17. juni.