Meny

Rentenedgang på boliglån på inntil 0,85 prosentpoeng

Sparebanken Sør besluttet 25. mars å fremskynde rentenedsettelsen på boliglån på inntil 0,85 prosentpoeng fra 15. april til 31. mars 2020.

Rask rentenedsettelse hos Sparebanken Sør

Forrige uke varslet vi en nedgang på inntil 0,35 prosentpoeng, og med denne ukes nedgang på inntil 0,5 prosentpoeng har vi nå redusert boliglånsrenten med inntil 0,85 prosentpoeng.

Begge renteendringene gjelder fra 31. mars (mot tidligere kommunisert 15. april) for våre boliglånskunder. Beste boliglånsrente blir 2,05 prosent for førstehjemslån og grønt boliglån.

- Som landsdelens største bank er vi opptatt av å hjelpe våre kunder i en vanskelig tid. Mange kunder innvilges nå avdragsfrihet og for andre gang på en uke senker vi utlånsrentene. De to renteendringene slås sammen med virkning fra 31. mars, sier adm. dir. Geir Bergskaug.

- Mange kunder er rammet av økonomiske konsekvenser som følge av koronakrisen, og banken har allerede innvilget avdragsfrihet for nærmere 2000 kunder. Vi vil fortsatt tilby avdragsfrihet på inntil seks måneder på boliglån for de kunder som blir rammet av krisen, sier direktør for personmarkedet Gunnar P. Thomassen.

Alle kunder som får renteendring, vil få informasjon i nettbank/mobilbank eller i brevs form i løpet av neste uke. Nye lån får rentene fra 26. mars. 

 

Publisert 23. mars, oppdatert 25. mars

Foto av Kenneth Sjåvåg om økonomiske tips

Permittert? 10 økonomiske tips

Mister du inntekt grunnet koronakrisen? Permittert? Her har du 10 tips til hvordan du kan gjøre økonomiske prioriteringer.

Avdragsfrihet eller ikke? Her er rådene fra banken.

Avdragsfrihet eller ikke – hva er lurt?

Mange har merket at privatøkonomien er vesentlig annerledes enn den var for to år siden. Da er spørsmålet om avdragsfrihet kan være lurt.