Meny

Sparebanken Sør-konserten

Vi inviterer til konsert med Kristiansand Symfoniorkester i Kilden teater og konserthus, Arendal Kulturhus og Buen Kulturhus.

Sparebanken Sør-konserten med Kristiansand Symfoniorkester

Vi inviterer til en festkveld med Kristiansand Symfoniorkester. I år kan du, for første gang, velge om du vil høre konserten i Kristiansand, Mandal eller Arendal.

Musikal-aften

Musikaler er tema når Sparebanken Sør og Kristiansand Symfoniorkester presenterer årets festkonsert. Vi får musikk fra blant annet The Sound of Music, Jesus Christ Superstar, West Side Story, Chess, Cabaret, Les Misesrable m.fl. Kveldens konferansier er den dyktige sangeren og skuespilleren Jannike Kruse. Hun er også solist. Med seg på scenen har hun den unge og talentfulle sangeren Julie Marie Myreng-Helgestad. Per-Otto Johansson er dirigent.

Billetter ble lagt ut fra 1. november klokken 1100.

Gratisbilletter til konserten (maks 2 per person) kan hentes på billettkontoret eller bestilles på telefon fra onsdag 1. november kl. 1100. Billetter kan ikke bestilles via e-post. NB! Begrenset antall billetter.

Bestilling og henting av billetter

Billetter til Sparebanken Sør-konserten i både Kristiansand, Mandal og Arendal er utsolgt. Ta eventuelt kontakt med billettkontorene igjen når det nærmer seg for å se om det er kommet noen billetter i retur.

Kilden teater og konserthus

Åpningstider
Mandag–lørdag kl. 1100–1500
Telefon (+47) 90 58 11 11

Buen Kulturhus

Åpningstider
Mandag kl. 1000–1700
Tirsdag–fredag kl. 1000–2000
Lørdag kl. 1200–2000
Søndag kl. 1400–2000
Telefon (+47) 38 27 31 11

Arendal Kulturhus

Åpningstider
Tirsdag–fredag kl. 1200–1600
NB: 1. november åpent fra kl. 1100.
Telefon (+47) 37 00 60 60

PS: Får du ikke anledning til å bruke billettene, er det fint om du returnerer billettene, slik at andre kan få glede av dem.

Velkommen til en flott konsertopplevelse. :-)

Dirigent, konferansier og solister

Per-Otto Johansson, dirigent

Per-Otto Johansson er sjefdirigent for Landstheater Detmold. Han er utdannet ved det kongelige musikkonservatoriet i Danmark, har studert for Michel Tabachnik og har deltatt i Master Classes med Kurt Sanderling, Manfred Honek og Esa Pekka Salonen. Per-Otto har bemerket seg som en av de mest lovende svenske dirigentene fra sin generasjon, og har etablert seg som en ettertraktet gjestedirigent på den internasjonale scenen ved flere operahus. Det er tredje gangen han er gjestedirigent for Kristiansand Symfoniorkester.

Jannike Kruse, solist og konferansier

Jannike Kruse er utdannet ved Norges musikkhøgskole og teaterhøyskolen i Göteborg / Artisten. Hun har bl.a. spilt Sonja i Reisen til julestjernen, Annie i Annie Get Your Gun, Serena i Fame for å nevne noen. Jannike har også spilt i flere tv-serier og filmer som Hjem, Nissene på låven, Dianas bryllup, En ganske snill mann m.fl. Hun har gitt norsk stemme til en rekke tegnefilmfigurer og sunget med diverse orkestre i inn- og utland. De siste årene har Jannike spilt rollen som Gabriella i Så som i himmelen ved Oslo Nye Teater, og i sommer spilte hun tittelrollen i Kristina från Duvemåla på Moster Amfi.

Julie Marie Myreng-Helgestad, solist

Julie Marie Myreng-Helgestad (21 år) er vokalist og låtskriver fra Tønsberg. For tiden er hun student på UiA hvor hun tar bachelor i rytmisk vokal. Hun vokste opp i en musikkfamilie og allerede som 6-åring ga hun ut sitt første album. Til tross for sin unge alder, har Julie bred erfaring fra store scener, bl.a. som hovedrolleinnehaver i Sound of Music og musikalen Hairspray. Studiet ved UiA har ført til koristjobber for kjente artister som Knut Marius Djupvik (Stjernekamp, The Voice). Nå ser hun frem til musikalkonserten sammen med Jannike Kruse og Kristiansand Symfoniorkester.