Meny

Samarbeid med EedenBull om Q Business Black

Sparebanken Sør inngår samarbeidsavtale med fintech-selskapet EedenBull og lanserer Q Business Black – kredittkort med bedriftsansvar 22. august 2019.

Foto: Kredittkortet Q Business Black med bedriftsansvar

Sparebanken Sør har inngått en langsiktig partneravtale med fintech-selskapet EedenBull for utvikling og levering av nye innovative betalingsløsninger for Sparebanken Sør sine kunder. Avtalen er inngått i 2019 og har en varighet på fem år.  

Avtalen innebærer at EedenBull leverer sin Q Business® plattform til Sparebanken Sør sine kunder, der bedrifter, lag og foreninger får et brukervennlig system for å håndtere utlegg, betaling, regnskapsføring og rapportering. Det betyr at bedriftsledere kan utstyre alle sine ansatte med betalingskort, og samtidig ha full kontroll over utgiftene. På den måten kan bedriften redusere kostnader og tid brukt på administrasjon, få sanntids-oversikt over selskapets utgifter og samtidig unngå at de ansatte må gjøre personlige utlegg på bedriftens vegne.

Sparebanken Sør og EedenBull lanserer plattformen i flere faser utover 2019.  Første fase er Q Business Black – kredittkort med bedriftsansvar. Plattformen er bygget på sky-teknologi, og integrerer mot eksterne informasjonsleverandører i hele verdikjeden, slik som transaksjonsprosessorer og regnskapssystemer gjennom omfattende bruk av APIer (Application Programming Interface). Fremover vil Q Business® inkludere en rekke tilleggstjenester som gir bedriftene enda mer kontroll og besparelser.

«Vi har i Sparebanken Sør en betydelig kundegruppe innenfor små og mellomstore bedrifter, foreninger og lag. En felles utfordring de fleste av våre kunder har er at det brukes mye tid og arbeid på å administrere betalinger og utgifter, og vi har et mål om å tilby våre kunder løsninger som ligger helt i forkant i markedet. Gjennom samarbeidet med EedenBull, som besitter en dyp forståelse av betalingsløsninger samtidig som de har en kundeorientert tilnærming til produktutvikling, vil vi kunne tilby våre kunder Q Business® - et system som vil forenkle arbeidet og samtidig gi mer kontroll» sier Lars Pedersen i Sparebanken Sør.

«Vi har fokus på to behov i markedet, vi ønsker å gi små og mellomstore bedrifter, foreninger og lag en enklere hverdag og mer kontroll over utgiftene. Vi har snakket med en rekke bedrifter for å finne ut hvor skoen trykker, og er sikre på at vi er i ferd med å levere en plattform som setter en ny standard for håndtering av utlegg. Sparebanken Sør er en perfekt partner for EedenBull. Banken har en kundefokusert og gjennomtenkt holdning til innovasjon og nye løsninger, og er Sørlandets sterkeste regionbank. Vi gleder oss til å samarbeide tett med Sparebanken Sør for å få gode løsninger ut til sluttkundene.» sier CEO og gründer Nicki Bull Bisgaard i EedenBull.

EedenBull AS ble etablert i 2018 med sikte på å levere nye, innovative betalingsløsninger til forbrukere, bedrifter og organisasjoner i hele verden. Selskapet satser på å samarbeide med banker globalt, for å utnytte nye teknologier som gjør det enklere, sikrere og billigere å betale og ta betalt. EedenBull AS er registrert i Norge med hovedkontor på Billingstad utenfor Oslo, og er representert i London, Dubai og Singapore. De fem gründerne har lang erfaring fra betaling, bank og digitale plattformer, og har kommet sammen for å levere en fintech-satsning som er like mye «fin» som «tech». Selskapet har en rekke spennende lanseringer i de kommende månedene og årene, og satser på å dekke et globalt marked i løpet av noen få år.

Ytterligere informasjon

Sparebanken Sør

Lars Pedersen - lars.pedersen@sor.no Mobil: +47 480 30 647

EedenBull

Jens Nes – jens@eedenbull.com  Mobil: +47 900 99 901