Meny

Pensjonssparing

Det er aldri for tidlig eller for sent å starte pensjonssparing. Vi kan hjelpe deg i gang med en gunstig sparingsplan. Rådgiverne våre hjelper deg å få full oversikt over pensjonsinntektene dine – og til å ta det rette valget!

Hvordan ser du for deg livet som pensjonist?

Hvilket liv ønsker du deg som pensjonist? Hva slags inntekter vil du få med de avtalene du har i dag? De fleste har behov for å sette av penger til pensjonssparing for å kunne leve det livet de ønsker seg i pensjonstiden. Har du sjekket dine behov? Ta kontakt med rådgiver, vi hjelper deg!

Folketrygd og egen sparing

Størrelsen på folketrygden er avhengig av den inntekten du har hatt i løpet av arbeidslivet. Den tjenestepensjonen de fleste har gjennom arbeidsgiver, er en minimumsordning. Egen sparing er blitt viktigere på grunn av pensjonsreformen.

Pensjonssparing i Sparebanken Sør

Sparebanken Sør ønsker å bidra til et bedre liv i landsdelen for både unge og eldre. Våre dyktige rådgivere trenes i å forstå og rådgi kunder på best mulig måte. Riktig sparing handler om både livssituasjon, risiko og hvilke tiltak som må til for å sikre økonomisk trygghet inn i fremtiden. Ikke utsett pensjonssparingen. Jo før du kommer i gang, jo mer effekt får du av renters rente og andre positive økonomiske effekter. Det lærer du mer om ved å avtale en samtale med en av våre rådgivere.

Pensjonskalkulator

Ønsker du å ha samme levestandard som nå når du blir pensjonist, må du velge en pensjonssparing som kommer i tillegg til folketrygden og tjenestepensjon. Vår pensjonskalkulator viser deg hvor mye du må spare for å oppnå ønsket levestandard.

Beregn din pensjon

Pensjonsbeholdningen din er mindre enn 2G per år. 

 

Lukk

  • Jeg jobber i

Feilmelding

Obs :-(

En feil har oppstått. Vennligst forsøk en gang til eller kontakt rådgiver.

Forventet årlig pensjon

kr.

Folketrygd
Egen sparing
Differanse

Du kan redusere differansen ved å spare jevnlig. Sparer du månedlig opprettholdes inntekten din.

Med investeringsrisiko


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen