Meny

Pensjonssparing

Det er aldri for tidlig eller for sent å starte pensjonssparing. Vi kan hjelpe deg i gang med en gunstig sparingsplan. Rådgiverne våre hjelper deg å få full oversikt over pensjonsinntektene dine – og til å ta det rette valget!

Hvordan ser du for deg livet som pensjonist?

Hvilket liv ønsker du deg som pensjonist? Hva slags inntekter vil du få med de avtalene du har i dag? De fleste har behov for å sette av penger til pensjonssparing for å kunne leve det livet de ønsker seg i pensjonstiden. Har du sjekket dine behov? Ta kontakt med rådgiveren din, vi hjelper deg!

Folketrygd og egen sparing

Størrelsen på folketrygden er avhengig av den inntekten du har hatt i løpet av arbeidslivet. Den tjenestepensjonen de fleste har gjennom arbeidsgiver, er en minimumsordning. Egen sparing er blitt viktigere på grunn av pensjonsreformen.

Pensjonssparing i Sparebanken Sør

Sparebanken Sør ønsker å bidra til et bedre liv i landsdelen for både unge og eldre. Våre dyktige rådgivere trenes i å forstå og rådgi kunder på best mulig måte. Riktig sparing handler om både livssituasjon, risiko og hvilke tiltak som må til for å sikre økonomisk trygghet inn i fremtiden. Ikke utsett pensjonssparingen. Jo før du kommer i gang, jo mer effekt får du av renters rente og andre positive økonomiske effekter. Det lærer du mer om ved å avtale en samtale med en av våre rådgivere.

Pensjonskalkulator

Ønsker du å ha samme levestandard som nå når du blir pensjonist, må du velge en pensjonssparing som kommer i tillegg til folketrygden og tjenestepensjon. Vår pensjonskalkulator viser deg hvor mye du må spare for å oppnå ønsket levestandard.

Mer nøyaktig beregning av pensjonen din

Norsk Pensjon gir deg en mer nøyaktig beregning av pensjonen din, basert på dine antatte pensjonsrettigheter i folketrygden, fra private tjenestepensjonsordninger og individuelle avtaler. Du må logge inn med for eksempel BankID for å se tallene dine. Pensjonsportalen er et samarbeid mellom livsforsikringsselskaper og NAV, den er ikke kommersiell, og all informasjon som hentes inn når du logger inn, slettes straks du logger deg ut av tjenesten igjen.

Sjekk pensjonen din hos Norsk Pensjon (åpnes i nytt vindu).

Beregn pensjonen din her

Pensjonsbeholdningen din er mindre enn 2G per år. 

 

Lukk

  • Jeg jobber i

Feilmelding

Obs :-(

En feil har oppstått. Vennligst forsøk en gang til eller kontakt rådgiver.

Forventet årlig pensjon

kr.

Folketrygd
Egen sparing
Differanse

Du kan redusere differansen ved å spare jevnlig. Sparer du månedlig opprettholdes inntekten din.

Med investeringsrisiko


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen