Norsk alarmsentral for reisende

  •  

PÅ REISE: Ferieidyllen kan raskt snus på hodet ved plutselig ulykke eller sykdom. En god reiseforsikring sørger for at du blir ivaretatt på best mulig måte.

Sykdom og ulykke er noe av det mest traumatiserende du kan bli utsatt for på reise. En norsk stemme på alarmtelefonen skal gi deg ekstra trygghet.

Vårt forsikringsselskap Frende har, som første selskap i Norge, opprettet en norsk alarmsentral for behandling av reiseskader i utlandet.

Den døgnåpne alarmsentralen startet opp 1. november 2014. 

Sykdom eller ulykke på ferie i et fremmed land kan være en ekkel opplevelse. Du er langt hjemmefra og uten ditt kjente sikkerhetsnett. Da er det godt å slippe språklige utfordringer og kulturforskjeller i tillegg til selve skaden.

Om du har reiseforsikring i Frende og blir skadet, syk eller får andre problemer utenlands, ringer du bare til alarmsentralen, og overlater det meste til dem.

Vi tror det gir en ekstra trygghet å vite at du får hjelp av norsktalende medisinsk personell, 24 timer i døgnet. 

Nytt telefonnummer

Dette er telefonnummeret kundene skal ringe fra utlandet: +47 21 49 24 14

Den nye alarmsentralen er et samarbeid mellom Frende og Falck Global Assistance, verdens største internasjonale ambulanseoperatør. Så i tillegg til at du får snakke med en person som kjenner norske forhold, har også selskapet gode forbindelser og lokal kunnskap om landet du befinner deg i.

Best i test

Vår reiseforsikring har i flere år blitt kåret til markedets beste. Med norsk alarmsentral tror vi forsikringen blir enda bedre!

Du kan kjøpe reiseforsikringen på nett her.
Eller bli kontaktet av en av våre rådgivere.

Jon Viervang
leder, Sparebanken Sør Forsikringsrådgivning

Silhouette av gjesteblogger
Av: Gjesteforfatter Gjest
Blogg:
Ikke bare bank