Lett tilgjengelig legehjelp med Eyr

  •  

Silje Tangen Nerhus kunne fortsette å nyte ferien i Brekkestø etter å ha fått en videokonsultasjon med lege gjennom appen Eyr.

Da Silje Tangen Nerhus fikk en ring rundt flåttbittet sitt mens hun var på ferie, ble hun bekymret. Heldigvis fikk hun raskt hjelp av en lege gjennom appen Eyr. 

Eyr er inkludert i barneforsikringen fra Frende.

– Jeg var på ferie i Brekkestø da jeg var 23 år gammel, og fikk et flåttbitt. Dagen etter la jeg merke til en rød ring rundt bittet, og ble bekymret for at det kunne være borrelia, sier Silje Tangen Nerhus.

Med fastlege i Oslo, og lite lyst til å sitte timevis på legevakten, ble løsningen å få en videokonsultasjon med en lege via appen Eyr.

– Jeg fikk raskt svar fra legen, som kunne berolige meg med at dette ikke var noe å bekymre seg for, så lenge det ikke ble verre. Det gjorde at jeg kunne fortsette å nyte ferien uten å bekymre meg. I tillegg var det en trygghet å vite at jeg kunne ringe legen igjen dersom jeg hadde behov for mer oppfølging, sier Silje.

Konsultasjonen kostet ingenting, fordi Siljes foreldre hadde tegnet barneforsikring for henne da hun var yngre, og den gjelder helt fram til hun blir 26 år.

Fakta om Eyr

  • Eyr er en app hvor du kan chatte eller ha en videosamtale med lege eller psykolog.

  • Den er inkludert i Frendes barneforsikring samt også i reiseforsikringen ved både korte og lange reiser.

  • Du kan få resepter på faste medisiner, attester, henvisning til spesialist, råd og svar på spørsmål fra legene og psykologene som er tilgjengelige i appen.

  • Det er 5-15 minutters ventetid på drop-in. Du kan også bestille time til selvvalgt tidspunkt.

  • Lengre åpningstid enn vanlig legekontor (hverdager 08-22, helg 10-20).

Få legetime raskt

Forsikringsrådgiver Inger Thygesen Lilleaas forteller at Eyr-appen er inkludert i Frendes barneforsikring, samt også i reiseforsikringen ved både korte og lengre reiser.

– Det gir en trygghet når du er på ferie, eller dersom barnet ditt er sykt og du trenger en konsultasjon raskt og enkelt. Av og til kan det jo være veldig praktisk å slippe å oppsøke legekontoret for hver minste ting, sier hun.

Foto av forsikringsrådgiver Inger Lilleaas

Visste du at...

  • Barneforsikringen gjelder fram til 26 år

  • Den må kjøpes før barnet fyller 16 år

  • Dersom barnet blir helt eller delvis arbeidsufør, er forsikringsutbetalingen ikke gradert. Det vil si at barnet for eksempel kan jobbe 50 prosent, men fortsatt få den samme støtten

  • Forsikringen kan enkelt kjøpes gjennom nett- eller mobilbanken
Illustrasjonsbilde barneforsikring: jente på lekeapparat

Forsikring

Vi tilbyr både skadeforsikring og personforsikring. Gjør ting enkelt - samle bank og forsikring på ett sted!

Av: Siril Reyes Aartun Marked- og kommunikasjonsrådgiver for bedriftsmarked
Blogg:
Ikke bare bank