Nå er det lurt å ordne reiseforsikring

  •  

Vår reiseforsikring gjelder også på kortere reiser. Faktisk gjelder forsikringen overalt, når du ikke er hjemme, på jobb eller skole.

Har du planlagt årets sommerferie?
Uansett om du reiser til Dubai eller på telttur i nabolaget er det smart å ha reiseforsikringen i orden.

Sommer betyr deilige fridager og reising for mange av oss.

Da er det utrolig kjedelig om ferien blir ødelagt av bagasje som ikke dukker opp, en mage som sier stopp eller knekte bein etter klønete hopp.

Statistikken viser at juli er den måneden forsikringsselskapene får flest meldinger om reiseskader. De vanligste skadetypene om sommeren er reisesykeskader, ulykkesskader og skader som gjelder reisegods.

Trygghet på reisen

Har du ordnet med reiseforsikring har du trygghet på reisen, hvis noe uventet skulle skje. Da har du i alle fall en økonomisk sikkerhet i forhold til utgiftene som kommer med de uheldige omstendighetene.

Å sørge for en god reiseforsikring bør derfor være en naturlig del av ferieplanleggingen. Og det er lurt å ordne reiseforsikring i god tid før avreise.

Norges beste reiseforsikring

Vi tilbyr Norges beste reiseforsikring, fra Frende forsikring. Forsikringen er like god eller bedre enn samtlige konkurrenter, og er billigst blant de beste. 

Dette er en helårs reiseforsikring, som også gjelder på fritiden – overalt når du ikke er hjemme, på jobb eller skole.

Så du trenger ikke reise til fjerne strøk for å ha nytte av reiseforsikringen. Det kan jo like gjerne skje et uhell på båttur i skjærgården eller under en spasertur i nabolaget.

Er uhellet ute, får du hjelp døgnet rundt på tlf 03600 (fra utlandet + 47 55 15 36 00)

Du kan enkelt bestille forsikringen selv på nett.

Hvis du vil ha råd og hjelp, kan også en av våre rådgivere kontakte deg.

Av: Hans Jacob Brekke Ansvarlig kommunikasjon
Blogg:
Ikke bare bank