Meny

eFaktura

Lei av å taste lange KID-numre? Takk ja til eFaktura i nettbanken! Fakturaen kommer rett i nettbanken med ferdig utfylt KID, beløp og kontonummer, og du trenger bare å bekrefte betalingen.

Om eFaktura

Inngå eFakturaavtale

Når du betaler en regning i nettbanken, får du melding om at du kan opprette eFaktura dersom mottakeren har dette. I nettbanken kan du også inngå avtale om å motta fakturaer fra godkjente fakturautstedere automatisk, slik at du slipper å legge til en og en tilbyder - si ja takk til dette i nettbanken. Vær oppmerksom på at eFakturaavtaler kan bli opprettet for regninger du betaler for andre.

eFaktura i alle norske nettbanker

Dine eFakturaavtaler og eFakturakrav vil vises i alle norske nettbanker som er registrert på deg. Dette er mulig fordi banken henter informasjon fra bankenes felles avtale- og betalingskravregister. Når kravet er godkjent, finner du informasjon om betalingen i den nettbanken du har betalt den i.

Regninger i Vipps også

Du kan også velge å motta regninger i Vipps, dette krysser du av på i avtalen om å motta elektroniske fakturaer når du er i nettbanken.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen