Lommepengekortet tåler vann og lek

  •  

Lommepengekortet er lett i shortslommen og tåler både sjøvann og regnskyller

Ikke blir det vått og går i stykker. Ikke er det tungt i shortslommen. Lommepengekortet gjør det litt lettere å la ungene handle isen sin selv.

Lommepengekortet til barn under 13 år

Sola skinner, strandliv, et kafébesøk i byen, kanskje en båttur til en øy og en is i kiosken. Men hva når barna skal bort for å handle selv – har du kontanter på deg? Med lommepengekortet kan barna selv handle i kiosken med sitt eget kort.

Trygt med lommepengekortet

Siden det er begrensninger på hvor mye barnet kan ta ut og kjøpe for i løpet av en uke, er lommepengekortet på mange måter tryggere enn kontanter. Barnet får kjennskap til kortbruk og gleden over å styre egne penger, samtidig som dere kan være trygge på at barnet deres ikke bruker for mye eller mister noen mynter på veien.

Lommepengekortet synlig i mobilbanken din

Husk å be banken om å la lommepengekortet være synlig i mobilbanken din – du finner den da på disponible konti. Det gjør det enda lettere å overføre penger når det trengs enten du ligger på stranda eller sitter ved kafébordet. Når du overfører er pengene på kontoen til barnet ditt med én gang.

Greit å vite om lommepengekortet

  • Det er ikke mulig å bruke mer enn det barnet har på kontoen
  • Det er maks 1000 kroner i varekjøp og 1000 kroner i uttak per 4 dager
  • Ingen årsavgift og ingen gebyr for bruk

Dessuten er det fint at barna lærer seg å bruke kort tidlig, når dere har full kontroll på saldo og kortbruk i nettbanken deres. Det er en trygg og sikker måte å bli vant til å handle med kort på. Vil dere prøve dette, kan du bestille lommepengekortet her eller kontakte rådgiveren din.

Les mer om lommepengekortet her.

Se også:

Gulleklubben – spareklubb for barn

Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør
Blogg:
Ikke bare bank