Meny

Nyheter for bedriftskunder

I Sparebanken Sør jobber vi for at du som bedriftskunde skal ha de beste forutsetningene for å lykkes. Under har vi laget en oversikt over funksjoner som skal gjøre hverdagen til deg og bedriften enklere.

unchecked.png

Tilgang på fond og aksjer via nettbedrift - lansering mai 2021

Er du lei av å ikke finne fond og aksjer i nettbedrift? Det er vi også. Snart kan du hoppe direkte fra nettbedrift til fonds- og aksjeløsningen vår i Norne uten å måtte logge inn på ny.
unchecked.png

Sør dashbord – lansering april 2021

Med Sør dashbord gir vi økonomisjefen, regnskapsmedarbeider og daglig leder en personalisert versjon av nettbedrift. Her vil det være mulig å lage eget dashbord med informasjonen hver enkelt er opptatt av, samt dele informasjon med andre i bedriften. Interessant? Her kan du sette deg på venteliste
checked.png

Regnskapsgodkjente betalinger – lansering mars 2021

Opplever du å måtte godkjenne betalinger i både regnskapssystem og nettbedrift? Nå jobber vi med en enklere løsning for deg som gjør at bedriften kun trenger å godkjenne betalinger i regnskapssystemet. Si farvel til dobbeltarbeid! Les mer om hvordan.
checked.png

Integrasjon mot Fiken – lansert 1. januar

Benytter du Fiken som regnskapssystem? Nå tilbyr Sparebanken Sør en integrasjon mot nettbedrift. Nå kan du få kontoutskrifter fra nettbedrift automatisk inn i Fiken og bruk disse som utgangspunkt for regnskapsføring. Du kan sende utbetalinger for kjøp, lønn, mva ol. direkte fra Fiken til nettbedrift i Sparebanken Sør. Med integrasjonen gjør vi det også mulig for deg å kunne se saldo på konto i nettbanken på forsiden av Fiken og når du gjør bankavstemming. Bestill integrasjon her.