Meny

Nyheter for bedriftskunder

I Sparebanken Sør jobber vi for at du som bedriftskunde skal ha de beste forutsetningene for å lykkes. Under har vi laget en oversikt over funksjoner som skal gjøre hverdagen til deg og bedriften enklere.

Illustrasjonsfoto check - noe er lansert

Kortoversikt i nettbedrift – lansert april 2024

Kortoversikt lar deg se hvilke ansatte som har bankkort for bedriften. Dette gjør det enkelt å holde oversikt over utgiftene og sikre at alt går som det skal. Spesielt nyttig dersom dere har flere ansatte som bruker bankkort til å betale for varer og andre utgifter.
Illustrasjonsfoto grønn krysset av sirkel

Mottak av EHF-faktura i nettbedrift – lansert januar 2024

Snart kan du motta elektronisk faktura i nettbedrift. Du får varsling på faktura, kan se fakturadetaljer (PDF), godkjenne eller slette faktura og fakturaene er tilgjengelige i 17 måneder i arkivet.
Illustrasjonsfoto grønn krysset av sirkel

Pushvarsel fra mobilbank bedrift – lansert juni 2023

God kommunikasjon er viktig. Vi får snart på plass push-varsel i mobilbank bedrift, og slik blir det lettere for deg å få vite om viktige beskjeder. Vi starter med å gi push når du får en melding fra rådgiveren din eller kundeservice, men vil utvide med flere push-varsler etter hvert.
Illustrasjonsfoto sirkel med huk - noe er lansert

AvtaleGiro i nettbedrift – lansert juni 2023

Til våren lanserer vi muligheten for å opprette, få oversikt, endre og slette AvtaleGiro i nettbedrift. Takk til våre engasjerte kunder som har kommet med innspill om at dette er et behov!
Illustrasjonsfoto grønn krysset av sirkel

Endringer i design i nettbedrift – lansert november 2022

Syv sider i nettbedrift har fått en designmessig oppfriskning. Det er blitt bedre kontraster i fargevalg, symboler er strategisk plassert, og det er blitt en forbedring av skriftstørrelser. I tillegg er det tilrettelagt bedre for skjermleser til svaksynte. Det er også blitt mulig å skrive ut flere dokumenter samtidig fra dokumentarkivet, likviditetsprognosen gir nå mulighet til å se flere år framover istedenfor 31 dager, det er også mulig å se på dager, uker og måneder. Du kan legge til fordringer, leverandørgjeld, lønnsutbetalinger og skatter/avgifter. Det er mulig å eksportere til PDF, CSV og Excel. Saldohistorikken er nå mulig å hente i PDF, CSV og Excel. Sidene som er oppdatert: Likviditetsprognose, saldohistorikk, bankbilag, dokumentarkiv, innbetalinger innland, varsel fra banken og lønnsliste.
Illustrasjonsfoto grønn krysset av sirkel

Endringer i design i nettbedrift – lansert oktober 2022

Fem sider i nettbedrift har fått en designmessig oppfriskning. Det er blitt bedre kontraster i fargevalg, symboler er strategisk plassert, og det er blitt en forbedring av skriftstørrelser. I tillegg er det tilrettelagt bedre for skjermleser til svaksynte. Det er også kommet filtreringsmuligheter på faktura fra nettbedrift, og vi har gitt bankavstemming bedre filter. Sidene som er oppdatert: hendelsesloggen, kontogrupper, personlige innstillinger, faktura nettbedrift og bankavstemming.
Illustrasjonsfoto grønn krysset av sirkel

Enklere å spare tid på innbetalinger – lansert august 2022

Bedriften sparer utallige timer ved bruk av OCR (KID) for innbetalinger. Med OCR slipper du å høre med banken om hvem som har betalt, sende unødvendige purringer eller bruke unødvendig mye tid på bankavstemming hver måned. Vi gjør det nå mulig for deg å opprette dette selv i nettbedrift for virksomheten din.
Illustrasjonsfoto grønn krysset av sirkel

Ny mobilbank bedrift - lansert mars 2022

Det er viktig for oss at du opplever banktjenester som enkle å betjene. Derfor bygger vi nå opp en splitter ny mobilapp for bedriften din, med nytt design og ny teknologi som skal gjøre det superenkelt for deg å holde oversikt, betale og godkjenne regninger for bedriften. I tillegg til det du har i dag, så kommer det to nye funksjoner med én gang: Vi introduserer innlogging med fingeravtrykk eller Face ID, og betalingsmuligheter.
Illusstrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Kontodetaljer med IBAN og Swift – lansert mars 2022

Nå finner du enkelt IBAN og Swift sammen med de andre kontodetaljene i nettbedrift. Vi har også lagt inn åpningsdato, og i tillegg på lån finner du nå også lånekategori, betalingsoversikt og rentehistorikk.
Illusstrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Enklere navigasjon i nettbedrift - lansert mars 2022

At du raskt og enkelt finner frem i nettbedrift er viktig. Derfor har vi redesignet hele menyen i nettbedrift basert på hva som er viktigste oppgaver å gjennomføre. Etter mange undersøkelser og tilbakemeldinger oppdaterer vi nå hele menyen. Vi håper det er med på å spare tiden din som du kan bruke på andre ting.
Illusstrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Nedbetalingsplan i nettbedrift – lansert oktober 2021

Full oversikt over lånene dine når du trenger det! Nå kan du hente ut nedbetalingsplan på lån i nettbedrift når du vil - og du slipper å være avhengig av å kontakte banken for å få oppdatert nedbetalingsplan. Enklere kan det ikke bli. Se nedbetalingsplanen din ved å logge inn i nettbedrift her (åpnes i nytt vindu).
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Tilgang på fond og aksjer via nettbedrift - lansert mai 2021

Er du lei av å ikke finne fond og aksjer i nettbedrift? Det er vi også. Nå kan du hoppe direkte fra nettbedrift til fonds- og aksjeløsningen vår i Norne uten å måtte logge inn på ny.
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Sør Dashbord – lansert april 2021

Med Sør Dashbord gir vi økonomisjefen, regnskapsmedarbeider og daglig leder en personalisert versjon av nettbedrift. Her kan dere lage egne dashbord med informasjonen hver enkelt er opptatt av, samt dele informasjon med andre i bedriften. Interessant? Aktiver Sør Dashbord i deres nettbedrift

 

Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Regnskapsgodkjente betalinger – lansert mars 2021

Opplever du å måtte godkjenne betalinger i både regnskapssystem og nettbedrift? Nå er det mye enklere for deg å godkjenne betalinger direkte i regnskapssystemet. Si farvel til dobbeltarbeid. Les mer om hvordan.
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Integrasjon mot Fiken – lansert 1. januar

Benytter du Fiken som regnskapssystem? Nå tilbyr Sparebanken Sør en integrasjon mot nettbedrift. Nå kan du få kontoutskrifter fra nettbedrift automatisk inn i Fiken og bruk disse som utgangspunkt for regnskapsføring. Du kan sende utbetalinger for kjøp, lønn, mva. ol. direkte fra Fiken til nettbedrift i Sparebanken Sør. Med integrasjonen gjør vi det også mulig for deg å kunne se saldo på konto i nettbanken på forsiden av Fiken og når du gjør bankavstemming. Bestill integrasjon her.