Meny

Nyheter for bedriftskunder

I Sparebanken Sør jobber vi for at du som bedriftskunde skal ha de beste forutsetningene for å lykkes. Under har vi laget en oversikt over funksjoner som skal gjøre hverdagen til deg og bedriften enklere.

Illusstrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Ny mobilbank bedrift - lansering november 2021

Det er viktig for oss at du opplever banktjenester som enkle å betjene. Derfor bygger vi nå opp en splitter ny mobilapp for bedriften din, med nytt design og ny teknologi som skal gjøre det superenkelt for deg å holde oversikt, betale og godkjenne regninger for bedriften. I tillegg til det du har i dag, så kommer det to nye funksjoner med én gang: Vi introduserer innlogging med fingeravtrykk eller Face ID, og betalingsmuligheter.
Illustrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Enklere å spare tid på innbetalinger – lansering november 2021

Bedriften sparer utallige timer ved bruk av OCR (KID) for innbetalinger. Med OCR slipper du å høre med banken om hvem som har betalt, sende unødvendige purringer eller bruke unødvendig mye tid på bankavstemming hver måned. Vi gjør det nå mulig for deg å opprette dette selv i nettbedrift for virksomheten din.
Illusstrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Nedbetalingsplan i nettbedrift – lansering oktober 2021

Full oversikt over lånene dine når du trenger det! Snart kan du hente ut nedbetalingsplan på lån i nettbedrift når du vil - og du slipper å være avhengig av å kontakte banken for å få oppdatert nedbetalingsplan. Enklere kan det ikke bli.
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Tilgang på fond og aksjer via nettbedrift - lansert mai 2021

Er du lei av å ikke finne fond og aksjer i nettbedrift? Det er vi også. Nå kan du hoppe direkte fra nettbedrift til fonds- og aksjeløsningen vår i Norne uten å måtte logge inn på ny.
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Sør Dashbord – lansert april 2021

Med Sør Dashbord gir vi økonomisjefen, regnskapsmedarbeider og daglig leder en personalisert versjon av nettbedrift. Her kan dere lage egne dashbord med informasjonen hver enkelt er opptatt av, samt dele informasjon med andre i bedriften. Interessant? Aktiver Sør Dashbord i deres nettbedrift

 

Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Regnskapsgodkjente betalinger – lansert mars 2021

Opplever du å måtte godkjenne betalinger i både regnskapssystem og nettbedrift? Nå er det mye enklere for deg å godkjenne betalinger direkte i regnskapssystemet. Si farvel til dobbeltarbeid. Les mer om hvordan.
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Integrasjon mot Fiken – lansert 1. januar

Benytter du Fiken som regnskapssystem? Nå tilbyr Sparebanken Sør en integrasjon mot nettbedrift. Nå kan du få kontoutskrifter fra nettbedrift automatisk inn i Fiken og bruk disse som utgangspunkt for regnskapsføring. Du kan sende utbetalinger for kjøp, lønn, mva ol. direkte fra Fiken til nettbedrift i Sparebanken Sør. Med integrasjonen gjør vi det også mulig for deg å kunne se saldo på konto i nettbanken på forsiden av Fiken og når du gjør bankavstemming. Bestill integrasjon her.