Meny

Nyheter for bedriftskunder

I Sparebanken Sør jobber vi for at du som bedriftskunde skal ha de beste forutsetningene for å lykkes. Under har vi laget en oversikt over funksjoner som skal gjøre hverdagen til deg og bedriften enklere.

Illusstrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Ny mobilbank bedrift - lansering november 2021

Det er viktig for oss at du opplever banktjenester som enkle å betjene. Derfor bygger vi nå opp en splitter ny mobilapp for bedriften din, med nytt design og ny teknologi som skal gjøre det superenkelt for deg å holde oversikt, betale og godkjenne regninger for bedriften. I tillegg til det du har i dag, så kommer det to nye funksjoner med én gang: Vi introduserer innlogging med fingeravtrykk eller Face ID, og betalingsmuligheter.
Illusstrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Nedbetalingsplan i nettbedrift – lansering oktober 2021

Full oversikt over lånene dine når du trenger det! Snart kan du hente ut nedbetalingsplan på lån i nettbedrift når du vil - og du slipper å være avhengig av å kontakte banken for å få oppdatert nedbetalingsplan. Enklere kan det ikke bli.
Illustrasjonsfoto sirkel - noe skal lanseres

Enklere å spare tid på innbetalinger – lansering september 2021

Bedriften sparer utallige timer ved bruk av OCR (KID) for innbetalinger. Med OCR slipper du å høre med banken om hvem som har betalt, sende unødvendige purringer eller bruke unødvendig mye tid på bankavstemming hver måned. Vi gjør det nå mulig for deg å opprette dette selv i nettbedrift for virksomheten din.
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Tilgang på fond og aksjer via nettbedrift - lansert mai 2021

Er du lei av å ikke finne fond og aksjer i nettbedrift? Det er vi også. Snart kan du hoppe direkte fra nettbedrift til fonds- og aksjeløsningen vår i Norne uten å måtte logge inn på ny.
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Sør Dashbord – lansert april 2021

Med Sør Dashbord gir vi økonomisjefen, regnskapsmedarbeider og daglig leder en personalisert versjon av nettbedrift. Her vil det være mulig å lage eget dashbord med informasjonen hver enkelt er opptatt av, samt dele informasjon med andre i bedriften. Interessant? Aktiver Sør Dashbord i deres nettbedrift

 

Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Regnskapsgodkjente betalinger – lansert mars 2021

Opplever du å måtte godkjenne betalinger i både regnskapssystem og nettbedrift? Nå jobber vi med en enklere løsning for deg som gjør at bedriften kun trenger å godkjenne betalinger i regnskapssystemet. Si farvel til dobbeltarbeid! Les mer om hvordan.
Illustrasjonsfoto grønn avhuket sirkel - noe er lansert

Integrasjon mot Fiken – lansert 1. januar

Benytter du Fiken som regnskapssystem? Nå tilbyr Sparebanken Sør en integrasjon mot nettbedrift. Nå kan du få kontoutskrifter fra nettbedrift automatisk inn i Fiken og bruk disse som utgangspunkt for regnskapsføring. Du kan sende utbetalinger for kjøp, lønn, mva ol. direkte fra Fiken til nettbedrift i Sparebanken Sør. Med integrasjonen gjør vi det også mulig for deg å kunne se saldo på konto i nettbanken på forsiden av Fiken og når du gjør bankavstemming. Bestill integrasjon her.