Betal med Vipps i terminal

  •  

Gry Moen, direktør forretningsutvikling i Sparebanken Sør, betaler med Vipps på mobilen hos Mørland Sko i Arendal.

Sparebanken Sør er blant de aller første bankene i Norge til å teste mobilbetaling med Vipps i terminal for iPhone. Perfekt når du har glemt lommeboka og kortet.

– For Sparebanken Sør er det viktig å være tidlig ute med innovasjon og løsninger som gjør kundenes hverdag enklere. Mer enn 3,7 millioner nordmenn bruker Vipps, og gjennom godt samarbeid er vi nå den andre banken i Norge som tilbyr denne nye betalingsløsningen, forteller Gry Moen, direktør forretningsutvikling i Sparebanken Sør.

Du kan benytte tjenesten hvis du er over 15 år, har BankAxept-kort i Sparebanken Sør og ser en Vipps-logo på betalingsterminalen.

Vipps i terminal fungerer først med IPhone, og vil etter hvert bli tilgjengelig også for Android-telefoner. Fordi tjenesten er helt ny, kan kundene som er først ute oppleve noe ustabilitet på tilgjengeligheten. Når det er sagt, så fungerer selve betalingen 100 % når et kjøp er utført, og kjøpesummen blir belastet kontoen knyttet til kortet.

– Med stadig mindre kontanter i omløp, synes vi det er viktig å tilby kundene nye, trygge betalingsalternativer. Vi tror dette vil bidra til at kontanter i enda større grad byttes ut med kort, mobil og smartklokker (wearables), avslutter Gry Moen, direktør forretningsutvikling i Sparebanken Sør.

Dette gjør du

  1. Se etter Vipps-logoen og åpne Vipps
  2. Trykk på skanneikonet i appen når du står i kassa
  3. Trykk Vipps eller tallet 5 i betalingsterminalen
  4. Skann QR og godkjenn

Les mer om Vipps i terminal her

Mobilbetaling med Vipps i terminal er gratis og fungerer mot kundeklubber og butikkprogrammer. Når du ser BankAxept-logoen ved kontoen din i Vipps-appen, er du klar til å bruke Vipps QR.

Slik betaler du med Vipps i terminal

Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør og blogger
Blogg:
Ikke bare bank