Nyheter i mobilbanken

  •  

Mobilbanken er i konstant utvikling og vi jobber aktivt hver dag med å gi deg som kunde en pålitelig, enkel og relevant mobilbank!

Nye funksjoner er på plass i mobilbanken. Nå kan du finne en visualisering av BSU-sparingen din, du kan få push-varsel på eFaktura og avslutte kontoer selv.

1. Visualisering av BSU-sparing

Dette er en visning som viser hvor mye du har spart i BSU-konto inneværende år og presenterer det opp mot det maksimale årlige sparebeløpet på 25.000,- NOK. Dette visualiseres på kontolisten og transaksjonslisten i mobilbanken. Mobilbanken kalkulerer hvor mye skattefradag du kan oppnå og har oppnådd. Vi håper dette vil inspirere til enda mer BSU-sparing! Les mer om BSU her >


Mobilbank og BSU

 

2. Push-varsel på eFaktura

Det er nå mulig å få push-varsel på eFaktura fra mobilbanken, dette vil gjøre det litt enklere å følge med for deg som kunde og man slipper å logge inn for å sjekke om man har en eFaktura til godkjenning. Vi vil etter hvert komme med push-varslinger på flere nyttige varsler. Les mer om eFaktura her >

Mobilbanken spør deg om å godta push-varslinger ved innlogging. Hvis du vil sjekke om du har satt på push-varsler for eFaktura. Så gjør du det på telefonen ved å se om du har gitt mobilbanken-appen tillatelse til å varsle.

3. Selvbetjent avslutning av konto

Har du også en reisekonto merket «Egypt 2010» eller kanskje en gammel felleskonto kalt «Adam og Eva for alltid» som ikke lengre er så aktuell? Mange av oss har en eller flere konto som vi ønsker å avslutte, men som vi aldri kommer oss til, da vi må kontakte banken for å gjøre det. Nå kan du rydde i kontolisten din selv enkelt både i mobilbank og nettbank.

Du gjør det slik: Meny –> Dine kontoer –> Aktuell konto –>  Avslutt konto

Av: Jan-Inge Wågestad IT-utvikling og applikasjonsforvaltning
Blogg:
Ikke bare bank