Meny

Aksjehandel

Vi tilbyr en komplett og sikker løsning for deg som vil handle med aksjer på nett. Internetthandel tilbys via Norne Securities, et fullservice verdipapirforetak eid av en rekke frittstående sparebanker.

Vær din egen aksjemegler

Aksjehandel i nettbank

Som aksjekunde i Sparebanken Sør, kan du enkelt kjøpe og selge aksjer via nettbanken. Der kan du handle alle aksjer, egenkapitalbevis og ETF (Exchange Traded Funds) som er notert på Oslo Børs. Du får løpende kursinformasjon fra Oslo Børs og god oversikt over aksjeporteføljen din.

Aksjehandel på internett

Vær din egen aksjemegler. Tjen penger på dine egne ferdigheter, og lag din egen portefølje. Benytt egen kunnskap og utfør transaksjonene via nettbanken. Følg aksjekursene og din egen portefølje, når det måtte passe deg. Du finner lenke til aksjehandel under Meny / Aksjer og aksjehandel i nettbanken.

Veiledning

Dersom du er usikker på hvordan internetthandelen fungerer og hvordan du kommer i gang, kontakt Sparebanken Sør Investeringsrådgivning på telefon (+47) 38 17 04 15.

Koblinger til USA?

Vi gjør oppmerksom på at tjenesten av regulatoriske årsaker ikke er tilgjengelig for kunder som er amerikansk statsborger eller skattemessig bosatt i USA.