Meny

Aksjehandel

Vi tilbyr en komplett og sikker løsning for deg som vil handle med aksjer på nett. Internetthandel tilbys via Norne Securities, et fullservice verdipapirforetak eid av en rekke frittstående sparebanker.

Forutsetninger for å bli aksjekunde

  • Du må være kunde i Sparebanken Sør, med registrert gyldig legitimasjon og nettbank.
  • Du må være over 18 år.
  • Du må være skattemessig bosatt i Norge, EU eller EØS.
  • Dersom du er skattemessig bosatt utenfor Norge, må vi ha ditt TIN-nummer.

Ved handel i unoterte aksjer, kan det bli utvidet kontroll. For handler gjort som konto til konto-transaksjoner i VPS, skal det også foreligge en kapitaltransaksjon (levering mot betaling).

Aksjehandel i nettbanken

Som aksjekunde i Sparebanken Sør, kan du enkelt kjøpe og selge aksjer via nettbanken (Dine fond og aksjer). Der kan du handle alle aksjer, egenkapitalbevis og ETF (Exchange Traded Funds) som er notert på Oslo Børs. Du får løpende kursinformasjon fra Oslo Børs og god oversikt over aksjeporteføljen din.

Vær din egen aksjemegler. Tjen penger på dine egne ferdigheter, og lag din egen portefølje. Benytt egen kunnskap og utfør transaksjonene via nettbanken. Følg aksjekursene og din egen portefølje, når det måtte passe deg. Du finner lenke til aksjehandel under Meny / Dine fond og aksjer i nettbanken.

Aksjesparekonto (ASK) etablerer du i nettbanken under Dine fond og aksjer. Du trenger ikke søke om aksjehandel for å opprette og handle i aksjesparekonto.

Veiledning til aksjehandel

Dersom du er usikker på hvordan internetthandelen fungerer og hvordan du kommer i gang, kontakt Sparebanken Sør på telefon (+47) 94 79 27 46.

Koblinger til USA?

Vi gjør oppmerksom på at tjenesten av regulatoriske årsaker ikke er tilgjengelig for kunder som er amerikansk statsborger eller skattemessig bosatt i USA.