Meny

Brevgiro

Brevgiro er et enkelt og greit produkt for betaling av alle typer regninger. Signer og send dine giroblanketter sammen med en følgeseddel direkte til Mastercard Payment Services i en forhåndsadressert konvolutt. Blankettene blir deretter registrert og avregnet på vanlig måte.

Betale regninger

Brevgiro passer for deg som ikke har nettbank og mobilbank

Brevgiro egner seg både for personkunder og bedriftskunder. Du mottar ferdig trykte følgesedler, og alle forsendelser må godkjennes i en signaturkontroll før belastning av konto. Dette gjør det trygt for deg å bruke brevgiro. 

Kontakt oss dersom du ønsker å benytte brevgiro til betaling av regninger. Dersom du har kastet noen giroblanketter og trenger nye før tiden, kan du kontakte kundesenteret vårt, så hjelper de deg med å bestille nye.

Tips for billigere regningsbetaling

Brevgiro koster 14 kr per giro, i tillegg til porto. Vi anbefaler alle våre kunder å benytte seg av muligheter for eFaktura og AvtaleGiro så langt det er mulig. I tillegg til at det er miljøvennlig, er det også både rimeligere for deg og mindre arbeid. Snakk med kunderådgiveren din eller kundesenteret vårt dersom du ønsker hjelp til å sette opp dette.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen