Meny

AvtaleGiro

De faste utgiftene dine betales automatisk hver måned om du har avtalegiro, uten at du mister muligheten til å stoppe en betaling. Med avtalegiro besørger banken at regningene betales direkte fra konto på forfallsdato. Du blir alltid varslet i forkant av betalingen.

Automatisk betaling av faste regninger

AvtaleGiro er praktisk å benytte til faste regninger som strøm, telefon, avis, forsikring, husleie, kommunale avgifter, lån og givertjenester. Rundt halvparten av alle som betaler regninger benytter AvtaleGiro.

Du kan opprette, flytte og stoppe AvtaleGiro selv

Opprett avtale ved å velge eFaktura/AvtaleGiro i menyen i nett- eller mobilbanken. Der kan du redigere eksisterende avtaler i listen, eller du kan klikke på Opprett ny betalingsavtale. Du kan velge tilbyder fra forslagslisten, eller ved å bruke søk.

Du kan også flytte AvtaleGiro fra en annen bank, dersom det er aktuelt.  Du finner lenke til flytting under Betaling og overføring i nettbanken.

Du kan selv sette i gang eller stoppe betalingsoppdrag, endre avtalen eller slette avtalegiroavtalen. Klikk på eFaktura/AvtaleGiro i nett- eller mobilbanken, og klikk på den avtalen du ønsker å endre eller slette.

Du kan også sette opp avtale hos avtalegiro.no. uten å gå veien om nettbanken. Du logger inn med BankID der også.

Har du ikke nettbank?

Dersom du ikke bruker nettbank, kan du få banken til å sette opp AvtaleGiro for deg. Ring kundesenteret på telefon 38 10 92 00 eller kontakt rådgiveren din, så hjelper vi deg. Her er mer informasjon for deg som ikke er digital.

Hvem tilbyr AvtaleGiro?

AvtaleGiro blir brukt av betalingsmottakere som sender ut gjentakende regninger, som mobiloperatører, kraftverk, kommuner, barnehager, aviser og borettslag. Les mer om AvtaleGiro for bedrifter her.

Spørsmål og svar om AvtaleGiro

Hvordan flytter jeg AvtaleGiro fra annen bank?

Hvordan oppretter jeg ny AvtaleGiro?


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen