Meny

AvtaleGiro

De faste utgiftene dine betales automatisk hver måned om du har avtalegiro, uten at du mister muligheten til å stoppe en betaling. Med avtalegiro besørger banken at regningene betales direkte fra konto på forfallsdato. Du blir alltid varslet i forkant av betalingen.

Automatisk betaling av faste regninger

AvtaleGiro er praktisk å benytte til faste regninger som strøm, telefon, avis, forsikring, husleie, kommunale avgifter, lån og givertjenester. Rundt halvparten av alle som betaler regninger benytter AvtaleGiro.

Slik setter du opp AvtaleGiro

For å opprette ny avtalegiro, klikk på eFaktura/AvtaleGiro i nettbanken eller mobilbanken. Der kan du redigere eksisterende avtaler i listen, eller du kan klikke på Opprett ny betalingsavtale. Du kan der velge tilbyder fra forslagslisten, eller ved å klikke på knappen Søk etter tibyder.

I nettbanken kan du sette i gang eller stoppe betalingsoppdrag, endre avtalen eller slette avtalegiroavtalen. Klikk på eFaktura/AvtaleGiro i nettbanken, og klikk på den avtalen du ønsker å endre eller slette.

Du kan også sette opp avtale hos AvtaleGiro.no. uten å gå veien om nettbanken, logg inn med din BankID.

Har du ikke nettbank?

Dersom du ikke bruker nettbank, kan du få banken til å sette opp avtalegiro for deg. Ring kundesenteret på telefon 38 10 92 00 eller kontakt rådgiveren din, så hjelper vi deg.

Hvem tilbyr AvtaleGiro?

AvtaleGiro blir brukt av betalingsmottakere som sender ut gjentakende regninger, som mobiloperatører, kraftverk, kommuner, barnehager, aviser og borettslag. Les mer om AvtaleGiro for bedrifter her.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen