Meny

Viktige livs- og uføreforsikringer

Hus, hytte, bil, båt og hund forsikrer vi. Selvsagt. Men hva med vårt eget liv og helse? Visste du at bare 2 av 100 opplever husbrann? Mens hele 20 av 100 blir langvarig syk eller ufør i alderen 35-55 år? Om du skulle bli alvorlig syk eller skadet, så er det siste du trenger økonomiske bekymringer i tillegg. Ta kontakt med oss, så finner vi forsikringene som passer ditt behov og din økonomi!

Prøv uførekalkulatoren vår

Uføreforsikring

Å bli ufør uten uføreforsikring er like ille for økonomien som å totalskade bilen, uten kasko, hvert år frem til du blir pensjonist. Er det en risiko du ønsker å ta? Selv om jobben din har den beste ordningen, mister du likevel 25 prosent av inntekten din ved uføre. En uføreforsikring gir deg muligheten til å kunne beholde den levestandarden du har i dag, inkludert det å kunne betale ned boliglån og annen gjeld som før.

Kritisk sykdom

Dersom du skulle bli alvorlig syk, vil økonomiske problemer kunne legge ekstra sten til byrden. Med forsikringen kritisk sykdom slipper du det. Utbetalingen fra denne forsikringen kommer 30 dager etter at diagnosen er stilt, dersom diagnosen er en av de 17 sykdommene eller hendelsene som forsikringen dekker. Både sykdom og ulykker er dekket. Ta kontakt med oss, så vil en av våre rådgivere kunne hjelpe deg med livsforsikringer. Les mer her.

Livsforsikring

Med livsforsikring kan du sikre dine nærmeste økonomisk dersom det verste skulle skje. Denne forsikringen gir de etterlatte en økonomisk trygghet som kommer godt med i en vanskelig tid. 

Livsforsikring er viktig både for deg som har gjeld sammen med andre og deg som har forsørgeransvar. Den raske utbetalingen kan for eksempel brukes til å betale ned gjeld på bolig, slik at familien din slipper å flytte dersom du skulle falle fra.

Hvis du har samboer og særkullsbarn kan du med denne forsikringen også sikre at gjenlevende samboer både kan beholde boligen, og samtidig utbetale arven. Alle dødsårsaker er dekket dersom du har livsforsikring i Frende, og du bestemmer selv hvem som skal motta pengene. Les mer her.