Meny

Hvorfor velge forsikring fra oss?

Som deleier i Frende Forsikring kan vi tilby deg en av de beste forsikringsløsningene i Norge og svært gode, konkurransedyktige vilkår. Du kan enkelt handle forsikringer i nettbutikken vår, og vi flytter de gamle forsikringene dine for deg. Frende Forsikring sitt kundesenter kom på andreplass i Kundeserviceprisen 2021. Flytt dine forsikringer til oss, så får du full oversikt i din mobil- og nettbank. 

Hvorfor velge forsikring fra Frende

Illustrasjonsfoto: Frende Forsikring har landets mest fornøyde kunder

Landets mest fornøyde kunder

Frende Forsikring har Norges mest fornøyde kunder viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundeundersøkelse i 2019 innen forsikring. Vi er stolte av å tilby Frende sine forsikringer og trygge på at det er til det beste for kundene våre. EPSI uttaler at kundene har høye forventninger, og Frende leverer gode forsikringsprodukter, de er enkle å komme i kontakt med, de har gode skadeoppgjør, og er konkurransedyktige på pris.

Les mer om resultatene fra EPSI-undersøkelsen 2019 her (åpnes i nytt vindu)

Illustrasjonsfoto: Trygt skadeoppgjør

Trygt skadeoppgjør

Det er ikke uten grunn at Frende har landets mest lojale kunder. Frende Forsikring er blant de beste på skadeoppgjør, har landets mest lojale kunder og aldri før har kundene med forsikringer i Frende vært mer fornøyde enn i 2017.

Dette viser bransjemåleren EPSI Rating sin kundetilfredshetsundersøkelse for 2017 innen forsikring. Det er trygt og godt for oss å kunne tilby forsikringer fra Frende til våre kunder. . 

Illustrasjonsfoto: Frende er best i test

Best i test

Flere ganger er forsikringene fra Frende Forsikring blitt kåret til best i test, og vi er stolte over å tilby disse til våre kunder! Du kan lese mer om hvorfor forsikringene vi tilbyr er best i test her.

  • Reiseforsikringen i Frende er syv år på rad kåret til best i test eller har fått terningkast 6.
  • Barne- og ungdomsforsikringen i Frende er syv år på rad kåret blant Norges beste av Dine Penger, Dagbladet, Foreldre & Barn og Norsk Familieøkonomi. I 2018 ble barneforsikringen kåret til best i test på uførepensjon av Norsk Familieøkonomi.
  • Bilforsikringen vår ble i 2017 kåret til best på pris av Payr, en prissammenligningstjeneste. Rangeringen viser at Frende er 25 prosent billigere enn gjennomsnittet på bilforsikring.

Hvordan få rabatt og lojalitetsbonus?

Du får 10 % rabatt dersom du har tre rabattgivende forsikringer hos oss, og hele 17 % rabatt dersom du har fem forsikringer. Det er de vanligste forsikringene som er rabattgivende, slik som hus-, innbo-, bil-, hytte- og reiseforsikring. I tillegg får du 5 % lojalitetsbonus på alle dine skadeforsikringer dersom du er kunde i minst tre år. Du kan lese litt mer om hvordan du får billigere forsikring her

Det er enkelt å bli forsikringskunde hos oss

Kjøp forsikring enkelt i nettbutikken, og vi kan flytte de gamle forsikringene for deg. :)

Kjøp forsikringer her

Du kan også bestille forsikringer i mobilbanken din

Se hvordan du gjør det her:

Våre prisvinnende forsikringer

Lenker

Best på kundeservice (mer info åpnes i nytt vindu på frende.no).

Trygt skadeoppgjør (mer info åpnes i nytt vindu på frende.no).

Best i test (mer info åpnes i nytt vindu på frende.no).

Mer om hvorfor bilforsikringen vår er prisvinnende

Bonusopptjeningen på bilforsikring - Norges raskeste

Du får den raskeste opptjeningen av bonus i hele landet på bilforsikringen vår. Bonus på bilforsikring betyr hvor stor rabatt du får for å kjøre uten skade.

Du får 10 prosent rabatt hvert år du har kjørt skadefritt helt opp til 70 prosent bonus. Når du har kjørt uten skade i tre år med 70 prosent bonus, øker vi rabatten din til 75 prosent. Mange av våre konkurrenter krever at du kjører fem år på 70 prosent før du får full rabatt.

Hos Frende slipper du også å tape bonus på den første bilskaden når du har kjørt kun tre år med 75 prosent. De fleste av våre konkurrenter krever at du har kjørt skadefritt i fem år før du slipper bonustap ved første skade.

Du har leiebil i hele reparasjonstiden med leiebildekningen vår

Tenk deg at du har hatt et uhell med bilen og den må stå på verksted noen dager til reparasjon. Passer det å være uten bil? Du må fortsatt levere og hente i barnehagen, det er din uke til å kjøre sønn og kamerater til fotballtreningen, og hva med hytteturen som er tre timer inn i landet?

Med leiebildekning hos Frende slipper du å bekymre deg for dette. Du får leiebil i klasse C i hele reparasjonstiden ved dekningsmessig brann, tyveri, kasko og maskinskade. Og klarer du deg uten bil i perioden, så kan du i stedet få 250 kroner dagen i så mange dager som reparasjon normalt skal ta.

Hvis bilen kondemneres eller blir stjålet er antallet dager du har leiebil begrenset til 31 dager.

Lett tilgjengelig legehjelp med Eyr

Da Silje Tangen Nerhus fikk en ring rundt flåttbittet sitt mens hun var på ferie, ble hun bekymret. Heldigvis fikk hun raskt hjelp av en lege gjennom appen Eyr. 

Bank og forsikring på ett sted

Frende Forsikring har Norges mest fornøyde og lojale forsikringskunder de tre siste årene. I tillegg er de best på skadeoppgjør. 

Anna Maria snakker om forsikring for unge

Forsikringene du trenger som ung

Det var viktig for Anna Maria Olsen å ha forsikringene i orden da hun flyttet hjemmefra. Velger du Frende ung, får du en god forsikringspakke som dekker deg både hjemme og på reise.