Meny

Dyreforsikring

Er du glad i dyr, ønsker du også det beste for dem. Med dyreforsikringen til Frende har du også inkludert veterinærtime på mobilen - for å gi deg rask hjelp når hunden eller katten din er syk.

Dyreforsikring fra Frende sikrer kjæledyret god pleie ved behov

Dyreforsikringen vår dekker dette

Du kan forsikre både katt, hund og hest. Du forsikrer hvert dyr for seg selv, og for å kjøpe dyreforsikring må du ha minst én annen forsikring hos oss. Du velger selv om du vil ha en dyreforsikring inkludert dødsfall, veterinær og/eller medisiner til den du forsikrer. Inkludert i forsikringen er tilgang til FirstVet-appen som gir deg rask hjelp med veterinærtime i appen.    

Dette får du med FirstVet-appen

  • Ubegrenset antall videokonsultasjoner
  • Åpningstid fra 0700-2400
  • Rask hjelp og kort ventetid - og dermed unngår du unødige kostnader og reiser

Hva koster det å forsikre hund, katt eller hest?

Prisen på dyreforsikring avhenger av om du forsikrer hund, hest eller katt, og hva slags dekning du vil forsikringen skal gi. Du kan finne prisen på hundeforsikring og katteforsikring i nettbutikken vår, etter å ha valgt den dekningen du ønsker. Vi kan også gi deg tilbud på hesteforsikring om du kontakter oss.

Forutsetninger for tilbud på dyreforsikring i nettbutikken

  • For å kjøpe dyreforsikring må du også ha, eller kjøpe, en annen forsikring hos oss
  • Vi tegner forsikring for hunder og katter fra de er fem uker til og med seks år, og ved overføring fra annet selskap frem til de er åtte år.
  • Alle katter må være ID-merket
  • Alle hunder med forsikringssum over 15 000 kroner må være ID-merket

Hvor lenge varer dyreforsikringen?

Dyreforsikringen til Frende varer minst i ti år, og noen dekninger varer enda lenger. For hund og katt varer dekning ved tap frem til kjæledyret ditt er ti år. Veterinærforsikring kan videreføres så lenge du ønsker. Hesteforsikring varer frem til hesten er 18 år.